Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΓΕΕΘΑ: "Θα ερευνήσουμε όσα γράφονται για "στρατιωτική" εκπαίδευση της ΧΑ" - Αναμένονται στοιχεία

22.09.2013 | 13:07
“Θα ερευνήσουμε όσα δημοσιεύθηκαν σχετικά με πιθανή εμπλοκή στρατιωτικών σε “εκπαιδευτικές δραστηριότητες” ομάδων της Χρυσής Αυγής”, είναι σε γενικές γραμμές η θέση του ΓΕΕΘΑ το οποίο θέλει να έχει γνώση όλων των στοιχείων που ερευνά πλέον και η ελληνική Δικαιοσύνη.

Το ΓΕΕΘΑ και οι υπηρεσίες του δεν έχουν λάβει γνώση -ακόμη τουλάχιστον- συγκεκριμένων καταγγελιών και γεγονότων. Έχουν σαφή εικόνα για το τι συμβαίνει στις Ένοπλες Δυνάμεις σ΄ ότι έχει να κάνει με την επιρροή της Χρυσής Αυγής και σε γενικές γραμμές επιμένουν στην θέση -που είναι και λογική- ότι δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό απ΄ ότι ισχύει και στην υπόλοιπη κοινωνία . Έτσι κι αλλιώς το θέμα δεν είναι η εκλογική επιρροή ενός κόμματος, αλλά όλα τ΄ άλλα που σιγά σιγά προκύπτουν από μαρτυρίες, πληροφορίες και καταγγελιες. Και αποκαλύπτουν ένα “παρακρατικό πέπλο” . Αυτό είναι που θα ερευνηθεί.

Η ενημέρωση του ΓΕΕΘΑ θα γίνει προφανώς μέσω των διαύλων της Δικαιοσύνης από την οποία μπορούν να  δοθούν επίσημα και εξακριβωμένα στοιχεία.

Η γενική εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι ακόμη κι αν υπάρχει κάτι θα πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις και τίποτα παραπάνω.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ