Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΓΕΝ: Επίσημη επίσκεψη του Πορτογάλου Α/ΓΕΝ στην Ελλάδα - ΦΩΤΟ

26.11.2018 | 15:30
Ο Αρχηγός του Ναυτικού της Πορτογαλίας Admiral Antonio Maria Mendes Calado βρέθηκε στην Ελλάδα την περασμένη βδομάδα, με ένα γεμάτο πρόγραμμα συναντήσεων και επισκέψεων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση Τύπου του ΓΕΝ:

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι από Τετάρτη 21 έως Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 ο Αρχηγός του Ναυτικού της Πορτογαλίας Admiral Antonio Maria Mendes Calado πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, κατόπιν πρόσκλησης του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Νικόλαου Τσούνη ΠΝ.

Την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, ο Αρχηγός του Ναυτικού της Πορτογαλίας επισκέφθηκε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, όπου συναντήθηκε με τον Αρχηγό ΓΕΝ, συζήτησε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και διμερούς συνεργασίας και ενημερώθηκε επί των δραστηριοτήτων του Πολεμικού Ναυτικού.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ.

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, επισκέφθηκε το Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής Διοικήσεως Ναυτικής Εκπαίδευσης Υποναύαρχος Ευθύμιος Μικρός ΠΝ και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ελέγχου Βλαβών του Κέντρου Εκπαίδευσης ΠΑΛΑΣΚΑΣ.

Στη συνέχεια, μετέβη στο Αρχηγείο Στόλου στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας (ΝΣ) όπου συναντήθηκε με τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Ιωάννη Παυλόπουλο ΠΝ, ενημερώθηκε για τις δυνατότητες και τις δραστηριότητες του Αρχηγείου Στόλου, ξεναγήθηκε στον προσομοιωτή Υποβρυχίων και επισκέφθηκε Πολεμικά Πλοία.

Τέλος, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΝΣ και ενημερώθηκε για τις επισκευαστικές δυνατότητές του από τον Διοικητή Διοικήσεως Διοικητικής Μέριμνας Ναυτικού Αντιναύαρχο Νικόλαο Καφέτση ΠΝ.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ