Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γενική Συνέλευση της Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου

01.02.2016 | 16:25
Τη Γενική της Συνέλευση πραγματοποίησε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου, στα Ιωάννινα.
Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης πραγματοποιήθηκε η Λογοδοσία του Διοικητικού Συμβουλίου, Επικύρωση του Οικονομικού Απολογισµού έτους 2015, ανακοινώθηκε η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και ο Προϋπολογισµός έτους 2016.
Αποφασίστηκε ημερομηνία εκλογών για το ΔΣ και την Εξελεγκτική Επιτροπή της Ένωσης η Κυριακή 03 Απριλίου 2016,  ενώ εκλέχτηκε και η 3μελής εφορευτική επιτροπή. Υποψηφιότητες για τα παραπάνω όργανα της Ένωσης μπορούν να υποβληθούν εώς και την 03 Μαρτίου 2016.

Στο δεύτερο μέρος της Συνέλευσης υπήρξε παρουσίαση από το Δ.Σ. της Ένωσης των θεμάτων που στοχεύει στο επόμενο χρονικό διάστημα. Ακολούθησε ενδιαφέρουσα ανοιχτή συζήτηση με όλους τους παρευρισκόμενους, για πολλά θέματα που απασχολούν τους Στρατιωτικούς.

Στην εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας που ακολούθησε στον χώρο του ξενοδοχείου μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων κ. Κίτσιος Κώστας, από την Ένωση Στρατιωτικών Θεσσαλίας ο κ. Κουκουράβας Στέφανος, από τον ΣΕΕΝΣΑ ο κ. Κωνσταντινίδης Κώστας, από την ΕΣΠΕΑΜΘ ο κ. Ηρακλής Μίχας, από την Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων ο Πρόεδρος της κ. Βούλγαρης Βαγγέλης καθώς και μεγάλος αριθμός συναδέλφων με τις οικογένειές τους. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ