Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γέννησε η σύζυγος του Κωνσταντίνου Πανανά

23.02.2016 | 15:40
 Έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της η σύζυγος του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου Πανανά. Ο άτυχος συγκυβερνήτης του Πολεμικού Ναυτικού έπεσε για την πατρίδα λίγο πριν γεννηθεί το 2ο παιδί του. 

Διαβάστε: Πτώση Ελικοπτέρου: Τα 20 σημεία που πρέπει να διερευνηθούν


Σήμερα, Τρίτη, γέννησε η σύζυγος του αδικοχαμένου συγκυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού που έπεσε στην νήσο Κίναρο, Κωνσταντίνου Πανανά.  Διαβάστε: Πτώση ελικοπτέρου: Θρήνος στην κηδεία του αδικοχαμένου Υποπλοιάρχου – "Αθάνατος! Ήρωας!" φώναζε ο κόσμος
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν πηγές όλα πήγαν καλά στον τοκετό. Αξίζει να σημειωθεί πως το υγιέστατο αγοράκι όταν βαφτιστεί θα πάρει το όνομα του πατέρα του, Κωνσταντίνος. 

Διαβάστε: Από τι έπεσε το ελικόπτερο στην Κίναρο;

Στις 11 Φεβρουαρίου, εντοπίστηκαν πριν τις 8 το πρωί από ελικόπτερο S-70 και Super Puma τα συντρίμια του ελικοπτέρου AB 212 του Πολεμικού Ναυτικού, που κατέπεσε στις 2:45 τα ξημερώματα,στην περιοχή του νησιού Κϊναρος. Χειριστές του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού ήταν οι ανθυποπλοίαρχοι Τουλίτσης Αναστάσιος (κυβερνήτης) 37 ετών, Πανανάς Κωνσταντίνος (συγκυβερνήτης) 34 ετών, ενώ μηχανικός του ελικοπτέρου ήταν ο ανθυπασπιστής Ευαγγέλου Ελευθέριος 36 ετών.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ