Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Γεωργιάδης για ΠΓΔΜ: Ο Τσίπρας περιμένει να βρει στη ΝΔ χρήσιμους ηλιθίους

03.01.2018 | 11:34

“Η Νέα Δημοκρατία δεν πρέπει να παίξει το ρόλο του χρησίμου ηλιθίου και να εμπλακεί στο Σκοπιανό. Αυτό είναι θέμα του κ. Τσίπρα... Όταν καταλήξουν στην κυβέρνηση σε κοινή θέση και τη φέρουν στη βουλή ως πλειοψηφία, τότε εμείς θα τοποθετηθούμε” δήλωσε την Τετάρτη 3.1.2018 στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μεταξύ άλλων.

«Το θέμα της ονομασία είναι θέμα της κυβέρνησης, και δεν πρέπει να μπλέκεται στα πόδια της η αντιπολίτευση. Τον Ιούνιο έχουμε Σύνοδο του ΝΑΤΟ, θα θέσει το θέμα ο Τραμπ, και θα πρέπει να δει ο κ. Τσίπρας πώς θα ξεφύγει… Ο Τσίπρας είναι πρωθυπουργός, και αυτό θα το λύσει» δήλωσε.

Κατά την άποψη του κ. Γεωργιάδη όμως, οι κ. Τσίπρας και Καμμένος δεν έχουν καμία διαφωνία στο συγκεκριμένο θέμα, απλώς καιροσκοπούν πολιτικά. «Ο κ. Καμμένος θα ψηφίσει ακόμη και το όνομα ‘’Δημοκρατία της Μακεδονίας’’ αρκεί να κρατήσει την καρέκλα του», αναφέρει το skai.gr. 

Ακόμα, αναφερόμενος στην υπόθεση με το άσυλο στον Τούρκο αξιωματικό, σχολίασε ότι “ “οι Συριζαίοι και οι Καμμένοι ως αντιπολίτευση έλεγαν προδότη τον Πάγκαλο για τον Οτσάλαν, και τώρα τρέχουν σαν παιδάκια να κάνουν αίτηση ακύρωσης στα 50 λεπτά από την έκδοση της ανακοίνωσης του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών.”

“Ακούσατε τον Τσίπρα να λέει ότι ‘’δεν υποσχέθηκα στον Ερντογάν να επιστρέψω τους Τούρκους αξιωματικούς; Δεν το ακούσαμε . Αν ήταν στο χέρι του κ Τσίπρα θα τους είχε δώσει ήδη” είπε.


 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ