Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΓΕΣ: Επίσκεψη στην 98 ΑΔΤΕ πραγματοποίησε ο Διοικητής ΑΣΔΕΝ - ΦΩΤΟ

21.09.2018 | 15:47
Ο Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανωλάκος, Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»), βρέθηκε στη νήσο Λέσβο και συγκεκριμένα στην περιοχή ευθύνης της 98 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (98 ΑΔΤΕ «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ»), την οποία επισκέφθηκε.

Ακολουθεί η ανακοίνωση Τύπου του ΓΕΣ :

Την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018, ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»), Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανωλάκος, πραγματοποίησε επίσκεψη στην περιοχή ευθύνης της 98 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (98 ΑΔΤΕ «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ»), στη νήσο Λέσβο.

Ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ, αρχικά επισκέφθηκε την έδρα του Στρατηγείου, όπου πραγματοποίησε ομιλία στο προσωπικό του Επιτελείου και στις Διοικήσεις των Μονάδων - Ανεξάρτητων Υπομονάδων του Σχηματισμού.

Στη συνέχεια, μετέβη στο 221 Τάγμα Εθνοφυλακής (221 ΤΕ), το οποίο λειτουργεί ως Σημείο Υποδοχής Οπλιτών (ΣΥΠΟ) και παρακολούθησε μέρος της διαδικασίας κατάταξης Οπλιτών Θητείας της 2018 Ε΄ ΕΣΣΟ.

Στη συνέχεια μετέβη στην έδρα της Β’ Επιλαρχίας Αναγνώρισης Εθνοφυλακής (Β΄ ΕΑΝΕΘ), όπου παρακολούθησε επίδειξη συντήρησης υλικού και μέσων, καθώς επίσης και στο 265 Τάγμα Εθνοφυλακής (265 ΤΕ), όπου παρακολούθησε εκπαιδευτική δραστηριότητα.

Διαπιστώθηκε η ομαλή λειτουργία του συστήματος ένταξης των εφέδρων μας στις τάξεις του Στρατού Ξηράς, η υψηλή ετοιμότητα των εθνοφυλάκων μας και η υποδειγματική συντήρηση και λειτουργία των Μονάδων Α' Γραμμής. 

Δείτε σχετικές φωτογραφίες από την επίσκεψη :


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ