Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΓΕΣ: Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του 304 ΠΕΒ και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας - ΦΩΤΟ

02.08.2018 | 10:41
Μνημόνιο συνεργασίας υπογράφηκε μεταξύ του 304 ΠΕΒ και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο πλαίσιο της ανάπτυξης της καινοτομίας και της τεχνικής υποστήριξης υψηλού επιπέδου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Tο Γενικό Επιτελείο Στρατού, στο πλαίσιο της ανάπτυξης, της καινοτομίας και της τεχνικής υποστήριξης υψηλού επιπέδου, τον Ιούλιο του 2018, στην έδρα του 304 Προκεχωρημένου Εργοστασίου Βάσης (304 ΠΕΒ), προέβη στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου, με επικεφαλής τον πρύτανη κ. Γεώργιο Πετράκο, επισκέφτηκε το 304 ΠΕΒ, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Εργοστασίου και ενημερώθηκε για την συνεχή προσπάθεια αναβάθμισης των μέσων του Στρατού Ξηράς.

Σκοπός του μνημονίου μεταξύ του Εργοστασίου και του Πανεπιστημίου, είναι η ανάπτυξη συνεργασίας, η βελτίωση της εξειδικευμένης εκπαίδευσης και παροχής υπηρεσιών των δύο φορέων και η ανταλλαγή εμπειρίας και μέσων, για την αμοιβαία αξιοποίηση των αποτελεσμάτων της κοινής έρευνας.

Δείτε το σχετικό φωτογραφικό υλικό:


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ