Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΓΕΣ: Θετικά αποτελέσματα από την σύσκεψη υπασπιστών της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ

20.06.2018 | 12:40
Σύσκεψη των Υπασπιστών Διοίκησης της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Δ΄ Σώματος Στρατού για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και εξέλιξης ενός μεγάλου τμήματος του μόνιμου προσωπικού. Η σύσκεψη, ήταν επιτυχής και συνεισφέρει στην βέλτιστη αξιοποίηση του εξαιρετικού δυναμικού.

Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των Υπασπιστών Διοίκησης της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ», ενός θεσμού που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και εξέλιξης ενός μεγάλου τμήματος του μόνιμου προσωπικού.

Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Δ΄ Σώματος Στρατού «ΘΡΑΚΗ», έγινε απολογισμός έργου, συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων, προγραμματισμός και εκτέλεση δράσεων, με σκοπό τη συνέχιση της δυναμικής του θεσμού του «Υπασπιστή Διοίκησης», για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των στελεχών του Στρατού Ξηράς.

Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους Υπαξιωματικούς και Ανθυπασπιστές και έγινε επεξεργασία προτάσεων, που αφορούν στην εξέλιξη, στην εκπαίδευση και στη σταδιοδρομία τους.

Το ΓΕΣ, προσβλέπει στην ενίσχυση του συγκεκριμένου θεσμού, ως ενός συμβουλευτικού οργάνου των Διοικήσεων, για τη βέλτιστη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, των ανθυπασπιστών και υπαξιωματικών του Στρατού μας.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ