Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γεύμα αμερικανού πρέσβη στην Άγκυρα με τον αρχηγό της αντιπολίτευσης - Κάτι τρέχει;

20.12.2013 | 00:20
Επιμέλεια Λ.ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ 

Aλλη μια ένδειξη ότι ο Τούρκος Πρωθυπουργός  Ερντογάν αντιμετωπίζει προβλήματα στις σχέσεις του με τους αμερικανούς: Δεν είναι μόνο ότι ο Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης (CHP) κ  Κιλιτσντάρογλου, επισκέφθηκε τις προάλλες τις ΗΠΑ, παρακάθισε χθες σε γεύμα του Αμερικανού Πρέσβη στην Άγκυρα, το οποίο κράτησε μία ώρα και 15 λεπτά και σ΄αυτό συζητήθηκε και το θέμα της επιχείρησης για ατασθαλίες και δωροδοκίες που συγκλονίζει την Τουρκία.
 
Τον κ. Κιλιτσντάρογλου, στην πρεσβευτική κατοικία, συνόδευσαν οι αντιπρόεδροι του κόμματος, Φαρούκ Λόγογλου,  Σεζγκίν Τανρίκουλου, η κα Σαφάκ Παβέι και οι βουλευτές Οσμάν Κουρουτούρκ και Αϊκάν Έρντεμιρ.
 
Σημειώνεται ότι ο Κιλιτσντάρογλου, κατά το γεύμα, που έγινε φυσικά κεκλεισμένων των θυρών, φέρεται είπε κατα τα τουρκικά ΜΜΕ ότι, κατά την επιχείρηση θα πρέπει να αποκαλυφθούν όλες οι πραγματικότητες, γι’ αυτό και θα πρέπει να προχωρήσει μέχρι τέλους.
 
Ο Αμερικανός Πρέσβης, αναφορικά με το θέμα, είπε «Παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Η διαφάνεια και η εντιμότητα είναι σημαντικά στοιχεία για όλες τις δημοκρατίες».
 
Ο Αμερικανός Πρέσβης αναφέρθηκε και στην επίσκεψη της αντιπροσωπείας του CHP στις ΗΠΑ, τονίζοντας πως η εν λόγω επίσκεψη αντιμετωπίστηκε πολύ θετικά από την αμερικανική κυβέρνηση.
 
Στο μεταξύ, ο αντιπρόεδρος του CHP, κ. Φαρούκ Λόγογλου, σε δήλωσή του, τόνισε ότι η σημερινή συνάντηση ήταν προγραμματισμένη εκ των προτέρων και απλά ήταν σύμπτωση που έτυχε τη σημερινή μέρα που είναι επίκαιρο το θέμα της επιχείρησης. 

Ε, τι θα έλεγε.... Αλλά και προγραμματισμένη να ήταν, έχει την σημασία της.... 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ