Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Π. Σγουρίδης: "Για να βγεις βουλευτής στη Θράκη πρέπει να περάσεις από το προξενείο"

24.04.2014 | 00:12
Υπήρχαν και υπάρχουν φωνές στην Θράκη που φώναζαν και φωνάζουν ότι "δεν είναι ο γιαλός στραβός" αλλά ότι εμείς στραβά αρμενίζουμε. Υπάρχουν πολιτικοί οι οποίοι στάθηκαν με σθένος απέναντι στο τουρκικό προξενείο και στους μηχανισμούς του. Και βγήκαν νικητές για πολλά χρόνια αποδεικνύοντας ότι η "τουρκοφοβία" που μας διακατέχει δεν δικαιολογείται στην πράξη. Ο Παναγιώτης Σγουρίδης εκλεγμένος για πολλά χρόνια βουλευτής Ξάνθης, αντιπρόεδρος της Βουλής και τώρα υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, έλεγε δημόσια αλήθειες . Τις είπε και σε μια συνέντευξή του στο Onalert.


Τα όσα λέει στην συνέντευξή του στο Onalert ο Παναγιώτης Σγουρίδης για την Θράκη είναι άκρως ανησυχητικά. Πιο ανησυχητικό απ΄ όλα ότι είναι σε γνώση των κέντρων εξουσίας της Αθήνας, χωρίς όμως κανείς να έχει συγκινηθεί και χωρίς να έχει υπάρξει η παραμικρή αντίδραση. Χρονια τώρα τα “ψηφαλάκια” ήταν πιο σημαντικά από το εθνικό συμφέρον.

“Για να βγεις βουλευτής στη Θράκη αρκεί να έμπαινες για λίγα λεπτά στο προξενείο”, λέει μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Σγουρίδης που δεν κρύβει τις ανησυχίες για τους κινδύνους που υπάρχουν.
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ