Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Για σκευωρία μιλά ο Καρχιμάκης

01.11.2013 | 20:33
“Η εναντίον μου σκευωρία θα καταρρεύσει” αναφέρει ο Μιχάλης Καρχιμάκης για τη δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του για παραβίαση μυστικών της ελληνικής πολιτείας, εξαιτίας εγγράφου που βρέθηκε στο σπίτι του και έφερε τη διαβάθμιση του απορρήτου.

Για σκευωρία εναντίον του κάνει λόγο ο πρώην υπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης χαρακτηρίζοντας αβάσιμα όσα γράφονται και λέγονται εις βάρος του.

Ο πρώην βουλευτής κλήθηκε σε απολογία την επόμενη Παρασκευή, 8 Νοεμβρίουν στον 3ο τακτικό ανακριτή ο οποίος διενεργεί την έρευνα για την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών σε βάρος πολιτικών, μεταξύ των οποίων και ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, και επιχειρηματιών.

Η κλήση του ανακριτή προς τον κ. Καρχιμάκη, σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά σκέλος της υπόθεσης και όχι τη βασική δικογραφία και σχετίζεται με το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε παραβίαση απορρήτου, που αφορά μυστικά της Πολιτείας. 


Σε δήλωσή του ο Μιχάλης Καρχιμάκης αναφέρει:
“Όλα όσα γράφονται η λέγονται σε βάρος μου είναι απολύτως αβάσιμα, γιατί είναι αντίθετα προς την αλήθεια.
Υπήρξα και παραμένω ο άνθρωπος και πολιτικός που τολμά να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του , επειδή παγίως απέβλεψα στην τήρηση των δημοκρατικών αρχών και κυρίως στο σεβασμό και την διαφύλαξη των εθνικών συμφερόντων.

Οι  ευτελείς ψευδολόγοι επιχειρούν ματαιοπονώντας   να εξασφαλίσουν άλλοθι για την αμαρτωλή τους συμπεριφορά.
Η εναντίον μου σκευωρία θα καταρρεύσει.
Και όσοι νομίζουν ότι θα μου κλείσουν το στόμα πλανώνται πλάνην οικτράν..”
 
Νωρίτερα, κύκλοι του πρώην υπουργού έλεγαν στο Newsit ότι ο ίδιος εκτιμάει ότι πρόκειται για χτύπημα σε βάρος του συμφερόντων που ο ίδιος είχε πολεμήσει στο παρελθόν.

Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους το έγγραφο που βρέθηκε στο σπίτι του δεν έχει καμιά σχέση όπως υποστηρίζουν με την συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά είναι ένα έγγραφο που αφορά τα ελικόπτερα σινούκ. Έλεγαν επίσης οτι περιήλθε στην κατοχή του επειδή ήταν στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής αλλά και στο κομματικό όργανο του ΠΑΣΟΚ, μετά το τραγικό δυστύχημα με την πτώση του σινούκ και τον θάνατο του Πατριάρχη Αλεξανδρείας. 

Διαβάστε ακόμη:

Τα "απόρρητα" του Καρχιμάκη, το Chinook που έπεσε και ο Λιακουνάκος!


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ