Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιατί πήγε στο στρατοδικείο ο ανθυπολοχαγός Κασιδιάρης - Τι γίνεται με την ΕΔΕ

18.12.2013 | 00:01
Από σήμερα Τετάρτη αρχίζει ουσιαστικά η Ένορκη Διοικητική Εξέταση  για την υπόθεση του ανθυπολοχαγού των Ειδικών Δυνάμεων Αλέξανδρου Κασιδιάρη - αδελφού του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη- με αντικείμενο την διερεύνηση   πού, πότε και υπό ποίες συνθήκες φωτογραφήθηκε να χαιρετά ναζιστικά μαζί με άλλους αλλά και τον βουλευτή αδελφό του.

Ο ανθυπολοχαγός πήγε χθες στο Στρατοδικείο για έφεση κατά άλλης απόφασης με την οποία καταδικάστηκε πρωτοδίκως σε 7 μήνες φυλάκιση.Η υπόθεση όμως πήρε αναβολή. Ετσι από σήμερα αναμένεται λογικά στο Φρουραρχείο Αθηνών για να καταθέσει σε συνταγματάρχη για την φωτογραφία που βρέθηκε σε ηλεκτρονικά  αρχεία   μελών και στελεχών της Χρυσής Αυγής και τα οποία  κατασχέθηκαν από την ΕΛΑΣ προ ημερών.Η υπόθεση που εξεταζόταν χθες και αναβλήθηκε αφορούσε σύλληψή του  να φέρει παράνομα  πάνω του ( νύχτα σε κέντρο στην Θεσσαλονίκη) σκοπευτικό όπλο μαζί με σφαίρες..

Η εντολή για την ΕΔΕ εδόθη από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ( ΓΕΣ) στον Διοικητή του Κέντρου Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου στην Ρεντίνα όπου φοιτά,  ο ανθυπολοχαγός.Πέρυσι είχε φοιτήσει δυο φορές στο Σχολείο Καταδρομών  στην ίδια μονάδα καθώς την πρώτη δεν μπόρεσε να περάσει τις μπάρες  σε δρόμο μετ εμποδίων.Έτσι εκλήθη να ξαναπροσπαθήσει ώστε να μείνει στους καταδρομείς.

Πρόσφατα συνελήφθη στον Βόλο και καταδικάστηκε σε φυλάκιση με αναστολή,  ταγματάρχης των Ειδικών Δυνάμεων με παράνομο οπλισμό και σήματα της Χρυσής Αυγης και της χούντας στο σπίτι του και στο συρτάρι του στο στρατόπεδο. Ήδη ο ταγματάρχης απομακρύνθηκε από τις Δυνάμεις Καταδρομών .

Διαβάστε ακόμη:

Ποιοι προστάτευαν την Χρυσή Αυγή εντός στρατεύματος; Και πλαστή ταυτότητα ο Κασιδιάρης

ΕΔΕ του ΓΕΣ για τις φωτο του ανθυπολοχαγού Κασιδιάρη - Τι διέταξε ο Α/ΓΕΣ
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ