Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Γιατί χτύπησα τους χρυσαυγίτες" - Τι λέει ο υιός Μπαλτάκου

19.04.2014 | 22:38
Από τη στιγμή που ο Δημήτρης Μπαλτάκος επιτέθηκε σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής μέσα στη Βουλή, βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα. Όλα άρχισαν, λίγη ώρα αφού ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε δημοσιοποιήσει βίντεο με συνομιλία που είχε με τον πρώην γραμματέα της κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκο. 

Ο 26χρονος αξιωματικός των ΟΥΚ δεν είχε πολλές επιλογές όταν ήρθε αντιμέτωπος με βουλευτές και μέλη του ακροδεξιού κόμματος: "Είχα να επιλέξω ανάμεσα στο να σκύψω το κεφάλι ή στο να κατευθυνθώ προς το μέρος τους, κάτι που θεώρησα πως ήταν πιο αντρίκεια συμπεριφορά" λέει στους φίλους του, σύμφωνα με το δημοσίευμα της "Real News", ενώ η φράση που εκφράζει τα πιστεύω του είναι "έχω έναν κώδικα τιμής, δεν μετανιώνω".
Όσο για το γεγονός ότι απέφυγε το αυτόφωρο, ο Δημήτρης εκμυστηρεύτηκε στους φίλους του: "Δεν ήθελα να αποφύγω το αυτόφωρο, αλλά το τηλεοπτικό πανηγύρι που είχε στηθεί – είχε ήδη τραβήξει πολλά και η μάνα μου".


Στην ερώτηση για το αν μετάνιωσε και για το αν φοβάται την τιμωρία από το Λιμενικό, ο ίδιος υποσητρίζει ότι: "«Οι πράξεις μας δεν κρίνονται μόνο από το αποτέλεσμα, αλλά και από τα κίνητρά μας... Οι βατραχάνθρωποι, θέλω να πιστεύω ότι ξεχωρίζουν εξαιτίας των αξιών τις οποίες μαθαίνουν με πόνο στο σχολείο τους. Ο κώδικας τιμής βάση του οποίου εγώ εκπαιδεύτηκα, στην προκειμένη περίπτωση (της κίνησης Κασιδιάρη να δώσει το βίντεο) παραβιάστηκε κατάφωρα. Οφείλω να προστατεύσω τα χώματά μας, την ορθοδοξία, αλλά και τους ανθρώπους μου".

Όσο για τα δημοσιεύματα και τις φωτογραφίες που τον εμφανίζουν ως άγριο οπαδό, συμμαθητής του Δημήτρη Μπαλτάκου, τονίζει στη "Real News", ότι αρνείται πως πέταξε κροτίδα ή κέρματα και άλλα αντικείμενα μέσα σε γήπεδο.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ