Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το "γκολ" του Αβραμόπουλου! Επίτροπος Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων

10.09.2014 | 13:45
“Γκολ” του Αβραμόπουλου. Το χαρτοφυλάκιο Μετανάστευσης που αναλαμβάνει ως Επίτροπος είναι αν όχι το πιο σημαντικό από τα σημαντικότερα για την Ελλάδα αυτή την περίοδο. Και θα είναι απ΄ ότι φαίνεται για πολλά χρόνια ακόμη.

Η επιτυχία είναι πρώτα απ΄ όλα ελληνική . Πολλοί έλεγαν ότι δεν υπήρχε περίπτωση ο Επίτροπος της χώρας που αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα με την παράνομη μετανάστευση να αναλάβει αυτόν το τομέα. Τελικά διαψεύστηκαν. Ο Αβραμόπουλος γνωρίζει καλά το θέμα ,το έζησε από την θέση του ΥΕΘΑ και είναι πρόσφατη η απόφασή του να δώσει και πολεμικά πλοία του Στόλου στις επιχειρήσεις εντοπισμού παράνομων μεταναστών.

Η επιτυχία είναι και προσωπική για τον Αβραμόπουλο. Η απόφασή του να δεχτεί την τοποθέτησή του στην θέση του Επιτρόπου είχε δύο ερμηνείες.

Η πρώτη ότι ο Αβραμόπουλος δεν θέλει να είναι στην κεντρική πολιτική ελληνική σκηνή το επόμενο διάστημα, εκτιμώντας ότι αυτά που έρχονται δεν είναι διαχειρίσιμα.

Η δεύτερη ότι και το σύστημα Σαμαρά αλλά και ο Βενιζέλος δεν τον ήθελαν “μέσα στο πόδια” τους εκτιμώντας ότι αποτελεί “κίνδυνο”.

Με την ανάληψη του χαρτοφυλακίου για την Μετανάστευση ο Αβραμόπουλος επιτυγχάνει διπλό στόχο ,όποια κι από τις δύο εκδοχές να δεχτούμε:

•Μένει σε “απόσταση ασφαλείας” από τα δύσκολα που μπορεί να προκύψουν αλλά ταυτόχρονα θα είναι εδώ επιχειρώντας να δώσει λύσεις σ΄ ένα από τα πιο σημαντικά και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα.

Αν πετύχει στα καθήκοντά του είναι βέβαιο ότι θα έχει πολλά να εξαργυρώσει και στο εσωτερικό της χώρας.

Διαβάστε ακόμη:


Την φιλία Αβραμόπουλου - Ερντογάν θυμήθηκαν οι Τούρκοι!


Θα μας αφήσει ο Πούτιν να παγώσουμε; Η ψύχραιμη αλήθεια για το φυσικό αέριοΓιούνκερ: Ο Αβραμόπουλος "φωτογραφίζεται" ως ο νέος Eπίτροπος Mετανάστευσης

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ