Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γκορμπατσόφ: Ειμαι ακόμη ζωντανός!

08.08.2013 | 12:32
Ο τελευταίος ηγετης της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ διέψευσε σήμερα τις φήμες για το θάνατό του που ανακοινώθηκε από χάκερς στους λογαριασμούς στο Twitter ρωσικού ειδησεογραφικού πρακτορείου.

"Μάταια το ελπίζουν. Είμαι ζωντανός και είμαι καλά", δήλωσε ο ηλικίας 82 ετών Γκορμπατσόφ στην εφημερίδα Novaïa Gazeta της οποίας είναι μέτοχος και τόνισε "'Η κάποιος θέλει να προβάλει τις σελίδες του στο Twitter ή εκτελεί εντολές κάποιου κέντρου εξουσίας".

Χάκερς επιτέθηκαν χθες το βράδυ στο λογαριασμό του στα γερμανικά στο Twitter του ειδησεογραφικού πρακτορείου Ria-Novosti και του γραφείου Τύπου του πρακτορείου, αναρτώντας ψευδή ανακοίνωση για το θάνατο του Γκορμπατσόφ σε καφέ του Εκατέρινμπουργκ (Ουράλια).

Το Ria-Novosti υπογράμμισε σήμερα ότι το μήνυμα αποσύρθηκε από τους λογαριασμούς του στο Twitter πέντε λεπτά μετά την ανάρτησή του και ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ζητήσει από την εισαγγελία και την ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφαλείας (FSB) να διενεργήσουν έρευνα.

Ο Γκορμπατσόφ, ο οποίος πάσχει από διαβήτη, νοσηλεύτηκε στις αρχές Ιουνίου για ένα τσεκ-απ. Στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του εμφανίστηκε κουρασμένος και με πρησμένο το πρόσωπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η μετάνοια του Γκορμπατσόφ για τη Σοβιετική Ένωση

Πώς είδαν την πτώση Κολ, Ντελόρ, Γκορματσόφ και Γιαρουζέλσκι

Μιχαήλ Γκορμπατσόφ:οι δυτικοί τον τιμούν,οι Ρώσοι καταριούνται

Γκορμπατσόφ:παρασημοφορήθηκε ο τελευταίος ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ