Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Grant theft auto: Μια "στρατιά" περιπολικών καταδιώκει τεθωρακισμένο - ΒΙΝΤΕΟ

06.06.2018 | 17:23
 
Πρώτη δημοσίευση: 2018-06-06 17:05:40
Τελευταία ενημέρωση: 2018-06-06 17:23:40


Σκηνές άπειρου κάλλους στις ΗΠΑ! Μια στρατιά περιπολικών καταδίωξε ένα τεθωρακισμένο και το βίντεο  κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Το όχημα εκλάπη από έναν στρατιώτη, ο οποίος αγνόησε όλους τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και ανέπτυξε τη μέγιστη ταχύτητα που του επιτρέπουν οι ερπύστριές του τανκ. Ο οδηγός του τεθωρακισμένου έτρεχε με 65 χλμ/ώρα- στους δρόμους της Βιρτζίνια (βορειοανατολικές ΗΠΑ).
 
Οι οδηγοί που βρέθηκαν στον αμερικανικό αυτοκινητόδρομο όπου συνέβη στο περιστατικό μπόρεσαν να παρακολουθήσουν μια καταδίωξη που θυμίζει πραγματικά σκηνές από το πασίγνωστο βιντεοπαιχνίδι “grand theft auto” όπως επισημαίνουν και τα αμερικανικά ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν την είδηση.

Πολλοί μάρτυρες τράβηξαν βίντεο και έκαναν αναρτήσεις στο twitter επισημαίνοντας σαρκαζόμενοι πόσο γελοίο είναι το γεγονός.

“Ειλικρινά μου έφερε στο νου το παιχνίδι Grand Theft Auto, όταν ένα τανκ τρέχει στη μέση της πόλης, ήταν σουρεαλιστικό”, αφηγήθηκε ο Κέιλι, ένας αυτόπτης μάρτυρας, στο τοπικό κανάλι WWBT.

Καθώς δεν υπήρχε η δυνατότητα να σταματήσουν το τεθωρακισμένο τρυπώντας τα λάστιχα, όπως θα έκαναν με ένα κλασικό όχημα, οι αστυνομικοί αναγκάσθηκαν να το καταδιώξουν μέχρι που ο στρατιώτης σταμάτησε και παραδόθηκε!

Το τεθωρακισμένο, το οποίο δεν είχε οπλισμό, εκλάπη από μια βάση της Εθνοφρουράς της Βιρτζίνια και έφθασε στο Ρίτσμοντ, την πρωτεύουσα της Πολιτείας αυτής, μέσω των μεγάλων οδικών αξόνων που οδηγούν στην πόλη, όπως εξήγησε η τοπική αστυνομία.


Η απίστευτη καταδίωξη:
 

 
  

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ