Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Γυναίκες βετεράνοι ποζάρουν σε πλοίο που μετέφερε στρατεύματα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

17.06.2018 | 21:00
Γυναίκες βετεράνοι ποζάρουν για καλό σκοπό. Η φωτογράφηση έγινε σε πλοίο που κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου μετέφερε στρατεύματα. Οι φωτογραφίες τους έγιναν ημερολόγιο, με θέμα την εποχή των Pin Up Girls(μοντέλα της εποχής) του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου. Η ιδέα τους θα μπορούσε να αποτέλεσει παράδειγμα προς μίμηση.

Δεκαεννέα κυρίες έβγαλαν φωτογραφίες για να μαζέψουν χρήματα για τους βετεράνους των ΗΠΑ που είτε βρίσκονται στα νοσοκομεία, είτε είναι βαριά άρρωστοι, άστεγοι ή βρίσκονται σε αποστολή και η οικογένεια τους αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες. Την αποστολή σωτηρίας ανέλαβε η πολυβραβευμένη ΜΚΟ Pin-Ups for Vets και μάλιστα πρόκειται για το 13ο ημερολόγιο το οποίο φτιάχνεται για αυτό το σκοπό.

Η ΜΚΟ δημιουργήθηκε χάρη στην Gina Elise η οποία στην ουσία εγκαθίδρυσε την οργάνωση το 2006 στη μνήμη του παππού της που υπηρέτησε στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Όπως είπε η ίδια οι φανς του Art Deco θα εκτιμήσουν την εμφάνιση του νέου ημερολογίου. Τα κορίτσια ποζάρουν σε ένα πλοίο του 1936, το Queen Mary, το οποίο ξεκίνησε ως κρουαζιερόπλοιο αλλά για τις ανάγκες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου μετατράπηκε σε πλοίο μεταφοράς στρατευμάτων και στρατιωτιών. Πλέον βρίσκεται μόνιμα αγκυροβολημένο στο Long Beach, της Καλιφόρνια ως ξενοδοχείο.

Η Gina αφιέρωσε τη ζωή της στο να δίνει χρήματα στην στρατιωτική κοινότητα των ΗΠΑ. Μέχρι και σήμερα η ΜΚΟ Pin - Ups for Vets αφιέρωσε πάνω από 58.000 δολάρια σε νοσοκομεία για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού και για να παρέχει οικονομική βοήθεια σε βετεράνους πολέμου σε ολόκληρη την Αμερική.

Τις φωτογραφίες έβγαλε το φωτογραφείο του Shane Karns .Όλες οι κυρίες, πρώην βετεράνοι του στρατού οι περισσότερες, δηλώνουν πολύ χαρούμενες και υπερήφανες που συμμετείχαν στη φωτογράφηση για αυτόν τον σκοπό. 


 

 


H Gina Elise , επικεφαλής της ΜΚΟ

 

Kirstie Ennis. Βετεράνος των Πεζοναυτών των ΗΠΑ. Εχει χάσει το πόδι της αλλά είναι πανέμορφη και πολύ υπερήφανη.


 

Julie Noyes, βετεράνος του Στρατού.  

 

Naumika Kumar, Βετεράνος του Ναυτικού.   Patti Gomez, βετεράνος του Στρατού.
 

Με πληροφορίες  από το https://www.wearethemighty.comhttps://www.queenmary.com/history

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ