Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γύρισε ο Α/ΓΕΑ απο την Τουρκία και ενημερώνει Τσίπρα στην Ελευσίνα

17.06.2016 | 12:46
Στην Ελευσίνα θα συναντήσει τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που θα επισκεφθεί το κλιμάκιο της 383 Μοίρας Ειδικών Επιχειρήσεων & Αεροπυρόσβεσης ο ΑΓΕΑ Αντιπτέραρχος Χρήστος ΒαΪτσης, ο οποίος επίσπευσε την επιστροφή του απο την Τουρκία.

Να θυμίσουμε οτι για πρώτη φορά Έλληνας Αρχηγός Πολεμικής Αεροπορίας επισκέφθηκε την Τουρκία και ειχε συνομιλίες για το θέμα των παραβάσεων και παραβιάσεων στο Αιγαίο με τον Τούρκο ομόλογο του Πτέραρχο Abidin Ünal..

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης συναντήθηκε με τον Τούρκο Αρχιστράτηγο.  Πάντως οι τούρκοι αεροπόροι φαινεται να έδειξαν καλή πρόθεση καθώς τρείς εβδομάδες πριν την επίσκεψη και κατά την διάρκεια της κανέναν τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος δεν παραβίασε το ελληνικό FIR, σημειώθηκαν κάποιες παραβιάσεις απο τα αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου τα οποία υπάγονται στο τουρκικό ναυτικό.

Τις επόμενες ημέρες ο Αντιπτέραρχος Χρήστος ΒαΪτσης θα ενημερώσει την πολιτική ηγεσία αλλά και την κυβέρνηση για τα αποτελέσματα των επαφών, μια πρώτη γευση θα δώσει δια ζώσης σήμερα στον πρωθυπουργό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επέτειος Ηλιάκη: "Θα μας βρίσκετε μπροστά σας", λέει στους Τούρκους ο Α/ΓΕΑ


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ