Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η απάντηση Τσίπρα σε Καμμένο: "Δεν θα δειλιάσω μπροστά στο κόστος ή στο ρίσκο"

06.01.2019 | 16:26
 Χωρίς αναφορά στον υπουργό Άμυνας αλλά και στο λεγόμενο μακεδονικό ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε απάντηση στις απειλές Καμμένου για αποχώρηση από την κυβέρνηση με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε πως θέλει να στείλει ένα μήνυμα “εντός της χώρας” και όλοι αντιλήφθηκαν ότι η αναφορά αυτή αφορά στον Πάνο Καμμένο.

“Εντός της χώρας να στείλω το μήνυμα ότι μπροστά σε αυτό που εγώ τουλάχιστον αντιλαμβάνομαι και πιστεύω η πλειοψηφία των Ελλήνων ως εθνικά ωφέλιμο για τη χώρα δεν πρόκειται, ούτε το έκανα τα 3,5 αυτά χρόνια, ούτε θα το κάνω ποτέ ως πρωθυπουργός, να δειλιάσω μπροστά στο κόστος ή στο ρίσκο. Θα υπερασπιστώ και θα υπερασπιστούμε αυτό που θεωρούμε και που είναι εθνικά ωφέλιμο για τη χώρα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εξελίξεις θα είναι ίσως ραγδαίες, καθώς η συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να έρθει στην ελληνική Βουλή ακόμη και στα τέλη Ιανουαρίου γεγονός που θα προκαλέσει και την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση κατά τα λεγόμενα Καμμένου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και το Μαξίμου προετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Έτσι αύριο πρωί στις 12:00 συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Η συνεδρίαση ήταν μεν προγραμματισμένη, έχει ωστόσο ιδιαίτερη σημασία καθώς τα τελευταία 24ωρα πληθαίνουν οι απειλές από την πλευρά του Πάνου Καμμένου ότι θα αποχωρήσει το συντομότερο δυνατόν από την κυβέρνηση.

Με δεδομένο ότι την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται να γίνει η τελευταία ψηφοφορία στα Σκόπια και καθώς ο υπουργός Άμυνας έχει ζητήσει τη σύγκληση της κοινοβουλευτικής του ομάδας για την ερχόμενη Τετάρτη, στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στην κυβέρνηση επιθυμούν να προετοιμάσουν τα επόμενα βήματά τους.

Πηγή Newsit.gr

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ