Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Β. Κορέα εκτόξευσε τρεις πυραύλους μικρού βεληνεκούς

14.08.2014 | 09:28
Στην εκτόξευση τριών πυραύλων μικρού βεληνεκούς προχώρησε το καθεστώς της Βόρειας Κορέας ανοικτά της ανατολικής ακτής της κορεατικής χερσονήσου την Πέμπτη, λίγο πριν φτάσει στη Σεούλ για πενθήμερη επίσκεψη ο πάπας Φραγκίσκος, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Νότιας Κορέας.Οι πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από πολλαπλούς εκτοξευτήρες στο λιμάνι της πόλης Γονσάν της Βόρειας Κορέας και έπεσαν σε θαλάσσια περιοχή σε βάθος 220 χιλιομέτρων απο τον χώρο εκτόξευσης σε ένα σημείο στα ανατολικά της χερσονήσου της Κορέας, δήλωσε ένας αξιωματούχος του υπουργείου Άμυνας στη Σεούλ.

Ο τελευταίος πύραυλος εξαπολύθηκε μόλις 35 λεπτά πριν το παπικό αεροσκάφος με τον Φραγκίσκο προσγειωθεί σε μια αεροπορική βάση στη Σεούλ, όπου ο ποντίφικας ξεκίνησε πενθήμερη επίσκεψη στη Νότια Κορέα.

Οι νέες εκτοξεύσεις πύραυλων από το καθεστώς της Βόρειας Κορέας έγιναν ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Νότια Κορέα προγραμματίζουν να ξεκινήσουν την προσεχή Δευτέρα στρατιωτικές ασκήσεις. Η Σεούλ και η Ουάσινγκτον λένε ότι οι ασκήσεις είναι αμυντικού χαρακτήρα, αλλά η Βόρεια Κορέα διαμαρτύρεται τακτικά για αυτές τις στρατιωτικές ασκήσεις τις οποίες πολλάκις έχει χαρακτηρίσει πρόβα πολέμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Β. Κορέα εκτόξευσε πυραύλους μικρού βεληνεκούς

Βόρεια Κορέα: Η κόλαση στο Στρατόπεδο 14


Απίστευτο βίντεο από εκπαίδευση στη Βόρεια Κορέα! Τι να λέει ο εκπαιδευτής;


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ