Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ΕΣΠΕΘ ανακοίνωσε ότι προσχωρεί στην ΠΟΜΕΝΣ

07.09.2017 | 13:10
Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας αποφάσισε σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της  ότι προσχωρεί στην ΠΟΜΕΝΣ. Στην ανακοίνωση της τονίζει ότι υπέβαλε αίτηση διαγραφής από την ΠΟΕΣ.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση της παρακάτω:

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας, ανακοινώνει πρωτίστως στα μέλη της, πως στο Δ.Σ της 06ης Σεπτεμβρίου 2017 έλαβε ομόφωνα τις παρακάτω αποφάσεις :

- Την υποβολή αίτησης διαγραφής από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ).
- Την υποβολή αίτησης εγγραφής στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ).
Όλοι μας, είμαστε μάρτυρες της απαξίωσης που ολοκληρωτικά από συστάσεως της Π.Ο.Ε.Σ βιώσαμε και ανεχτήκαμε. Η μη τήρηση ισότιμης συμπεριφοράς προς τις πρωτοβάθμιες Ενώσεις των στρατιωτικών, σε επίπεδο Περιφερειών ή Ενοτήτων, που έως και σήμερα έχουν συσταθεί και εναρμονισθεί με το ισχύον νομικό πλαίσιο καταδεικνύει τη στάση της. Μια στάση ημετέρων και «δικών μας» Ενώσεων.

Οι εκκλήσεις μας, ουκ ολίγες προς άρση της παραπάνω, συνεχιζόμενης αδικίας προς την Ένωσή μας και πρωτίστως στα μέλη μας που αφουγκραζόμασταν πλέον την ανησυχία τους, για την εξέλιξη αυτή.

Ανεχτήκαμε το να υπάρχουν Ενώσεις μετέπειτα της ΕΣΠΕΘ ιδρυθείσες, οι οποίες να εμφανίζονται άμεσα στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Ο.Ε.Σ, εν αντιθέσει με εμάς, που πλέον του έτους, να αναμένουμε και να λαμβάνουμε την απάντηση πως βρίσκονται (στην ΠΟΕΣ), στην διαδικασία διαμόρφωσης της ιστοσελίδας τους.
Η Αλληλογραφία μας να μη λαμβάνεται υπόψη, απαντήσεις επί ερωτημάτων μας να μην αποστέλλονται ποτέ. Για θέματα που αφορούν όλους μας!

Το μέγιστο όλων, η μη εναρμόνισή της με τα διαλαμβανόμενα της ισχύουσας νομοθεσίας, που για διάστημα άνω των 6 μηνών αγνόησε, με αποτέλεσμα να παραμένει μέχρι και σήμερα Δευτεροβάθμιο όργανο αστικού δικαίου, χωρίς να έχει πλέον κατά την άποψή μας το δικαίωμα να ευαγγελίζεται πως ηγείται μιας Ομοσπονδίας που εκπροσωπεί τους στρατιωτικούς!

Για τους παραπάνω λόγους και όχι μόνο, αποφασίστηκε η ένταξή μας στην Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, που όπως όλοι μας γνωρίζουμε είναι η μία και μόνη επαγγελματική Ομοσπονδία (ΠΟΜΕΝΣ), η οποία είναι εναρμονισμένη σύμφωνα με τα ισχύοντα στο άρθρο 50 του ν. 4407/2016.
Ως Ε.Σ.ΠΕ.Θ, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τα μέλη μας, πως ο αγώνας μας για επίτευξη των σκοπών μας, σύμφωνα με το καταστατικό μας, θα συνεχιστεί όπως και πριν.

Λευκή επιταγή, δεν παραχωρείτε σε κανέναν!

Τα προβλήματα, δυστυχώς, δεν σταματούν με την αλλαγή αυτή και θα διεκδικούμε πάντα την επίλυσή τους!
Κάτω λοιπόν, από την «ομπρέλα» της Ομοσπονδίας μας (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ) και με αρωγό την ίδια, πιστεύουμε ότι επιβάλλεται να ενώσουμε τις φωνές μας, για να κάνουμε την παρουσία μας ακόμα πιο ισχυρή!


 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ