Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η φρενίτιδα του Despacito “χτύπησε” και το στρατό - Απίστευτα ΒΙΝΤΕΟ

16.10.2017 | 10:45
Το Despacito είναι ένα πολύ δημοφιλές τραγούδι που ακούγεται σε όλο τον κόσμο, και δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν προσπαθήσει να το τραγουδήσουν και να το χορέψουν σε διάφορες... παραλλαγές, είτε αλλάζοντας τους στίχους είτε αλλάζοντας ακόμα και το ρυθμό. Παρακάτω θα ακούστε ορισμένες από τις πιο ενδιαφέρουσες version του τραγουδιού που ετοίμασαν διάφορες στρατιωτικές μπάντες ανά τον κόσμο. 

Από την φρενίτιδα που έχει προκαλέσει δεν έχουν γλυτώσει ούτε και ο στρατός των ΗΠΑ, της Αυστραλίας της Βραζιλίας και της Ινδονησίας αλλά και της Κύπρου ενώ πρόσφατα εντοπίσαμε και τη δική μας μπάντα του πολεμικού Ναυτικού να παίζει το Despacito στην ιντερνετική μας βόλτα! Ακούστε το ΕΔΩ. 

Στο πρώτο βίντεο μπορείτε να θαυμάστε τους κύριους της 1ης Ταξιαρχίας του Βασιλικού Αυστραλιανού Πυροβολικού και το 56ο Τάγμα των ΗΠΑ, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μια ενδιαφέρουσα version του πασίγνωστου τραγουδιού, η οποία ανέβηκε στο youtube στις 20 Ιούλιου 2017.


Στο δεύτερο βίντεο η μπάντα του βραζιλιάνικου στρατού έχει μια άλλη εκδοχή , ενώ στο τρίτο βίντεο ο ινδονησιακός στρατός έχει ηχογραφήσει το τραγούδι με διαφορετικούς στίχους προσαρμοσμένους στα πρότυπα του ινδονησιακού στρατού.


Τέλος, στο τέταρτο βίντεο υπάρχει η χορευτική εκδοχή του Despacito από τον Ινδονησιακό στρατό που μάλλον θυμίζει λίγο περισσότερο την χορευτική διάθεση της original εκδοχής.

Διαβάστε επίσης: Η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού τρέλανε τους Θεσσαλονικείς με το Despacito! ΒΙΝΤΕΟΑν πάλι τίποτα από όλα αυτά δεν σας έκανε αίσθηση, βρήκαμε και την κυπριακή εκδοχή του Despacito, το "Γυρυλλίτο" στο Facebook χάρη σε έναν Εθνοφρουρό...Σε κάθε περίπτωση, όλες οι εκδοχές είναι διασκεδαστικές και δείχνουν πόσο πολύ έχει αγαπήσει ον κόσμος το τραγούδι αυτό.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ