Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Η φωτογραφία που συγκρίνει τον Ερντογάν με τον Χίτλερ και κάνει το γύρο του διαδικτύου

25.02.2018 | 18:54
 Μία φωτογραφία που συγκρίνει  τον Ερντογάν με τον Χίτλερ κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί.

Η φωτογραφία αυτή εμφανίστηκε στο twitter μετά το συνέδριο του ΑΚΡ στο Καχραμανμαράς, από το οποίο ο Ερντογάν δήλωσε: «Ας είναι όλοι σε ετοιμότητα για επιστράτευση», προκαλώντας πανικό στους τούρκους πολίτες. Για την ακρίβεια η φωτογραφία εμφανίστηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αφότου ο Ερντογάν φωτογραφήκε με ένα παιδάκι ντυμμένο στρατιώτη στο πλαίσιο του συνεδρίου...
Η φωτογραφία προκάλεσε ποικίλλες αντιδράσεις μετά την διάχυση της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης μέχρι που... λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε μια άλλη φωτογραφία - κολλάζ που δίπλα στην εικόνα του Ερντογάν με το παιδάκι απεικονίζεται ο δικτάτορας Αδόλφος Χίτλερ επίσης δίπλα σε ένα παιδάκι, ντυμένο στρατιώτη… Σημειώνεται ότι η δεύτερη φωτογραφία - κολλάζ κάνει το γύρο του διαδικτύου με τo χαρακτηριστικό hashtag #HitlerErdogan.

Η φωτογραφία - κολλάζ που συγκρίνει τον Χίλτερ με τον ΕρντογάνΗ κίνηση αυτή του Eρντογάν προκάλεσε όπως προαναφέρθηκε αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα, με τον δημοσιογράφο Abdullah Bozkurt ( Αμπλουλάχ Μποζκούρτ)  o οποίος είναι εξόριστος, να τη χαρακτηρίζει "αρρωστημένη".

Να σημειώσουμε ότι παιδί έκλαιγε μπροστά στις κάμερες...

Το tweet του Μποζκουρτ το οποίο συνοδεύεται από το βίντεο με την ομιλία του Ερντογάν και την εμφάνιση του παιδιού...Σε κάθε περίπτωση η δήλωση Ερντογάν για επιστράτευση προκάλεσε πανικό. Χιλιάδες Τούρκοι άρχισαν να ψάχνουν στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση, αν έχουν εκδοθεί φύλλα πορείας και πού θα πάνε να υπηρετήσουν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καταρρεύσει όλο το σύστημα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στην Τουρκία και η ιστοσελίδα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. 
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ