Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Kούρδισσα μαχήτρια του YPJ ανοίγει πυρ και "κάνει σκόνη" τους τζιχαντιστές - ΒΙΝΤΕΟ

07.02.2018 | 16:05
Απίστευτο βίντεο με μια κούρδισσα μαχήτρια εν ώρα δράσης κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η κούρδισσα μαχήτρια του YPJ (των κουρδικών μονάδων γυναικών που μάχονται κατά του ISIS μαζί με τους άνδρες του YPG ) ανοίγει πυρ εναντίον ενός στρατιωτικού οχήματος στο οποίο επιβαίνουν τζιχαντιστές στην περιοχή Αφρίν της βορειοδυτικής Συρίας και το "κάνει σκόνη"…

Υπενθυμίζεται ότι η περιοχή Αφρίν δέχεται σφοδρές επιθέσεις στο πλαίσιο της τουρκικής στρατιωτικής επιχείρησης “Κλάδος Ελαίας” από τις 20 Ιανουαρίου του 2018. Η Άγκυρα έχει τονίσει ότι κύριος στόχος της επιχείρησης είναι η εκκαθάριση της περιοχής από τους Κούρδους Πολιτοφύλακες (YPG) .

Σημειώνεται ότι αγνοώντας τις εκκλήσεις του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ για «αυτοσυγκράτηση», η Άγκυρα έχει υπογραμμίσει ότι δηλώνει αποφασισμένη να διευρύνει την επίθεση προς ανατολάς, κυρίως στην πόλη Μινμπέτζ που ελέγχεται από τους Κούρδους και όπου σταθμεύουν αμερικανικές δυνάμεις.

Μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου, 150 άμαχοι είχαν σκοτωθεί, 300 είχαν τραυματιστεί και 16.000 έχουν αναγκαστεί να ξεριζωθούν από τις σφοδρές επιθέσεις της Άγκυρας στην περιοχή Αφρίν, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο των ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ. 


Αφρίν: Η φρίκη του πολέμου ζωγραφισμένη στο πρόσωπο ενός παιδιού - ΦΩΤΟ


Το βίντεο αλιεύτηκε από το twitter και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.  

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ