Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η μπάντα της 1ης Στρατιάς στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Λάρισας

09.09.2017 | 16:08
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της Λάρισας, την Παρασκευή στις 8.30 το βράδυ στην Κεντρική πλατεία Λάρισας,πραγματοποιήθηκε μουσική βραδιά με την μπάντα της 1ης Στρατιάς.

Η βραδιά άρχισε με σύντομο χαιρετισμό του δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη, ο οποίος έκανε μια σύντομη ιστορική αναφορά στην απελευθέρωση της Λάρισας, αλλά και στον ρόλο της 1ης Στρατιάς, ευχαριστώντας τον διοικητή της αντιστράτηγο Ζερβάκη, ο οποίος παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις.Η εκδήλωση με τον τίτλο «Πάμε πλατεία» διοργάνωσε η 1η Στρατιά/EU-OHQ σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΣ. Στο μουσικό ταξίδι με τη στρατιωτική μουσική συνοδοιπόροι ήταν οι σύλλογοι της πόλης.

Η 20μελής ορχήστρα της 1ης Στρατιάς που λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του Ταγματάρχη Κωνσταντίνου Χλέπατα ιδρύθηκε το 1954 και έως σήμερα έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία. Στην Κεντρική πλατεία παρουσίασε επιτυχίες του ελληνικού και διεθνούς μουσικού ρεπερτορίου ενώ εκτός από τον υπολοχαγό Βασίλειο Σαμαρά που είναι ο μόνιμος ερμηνευτής, μαζί του συνέπραξαην οι τραγουδιστές Ερμιόνη Βαϊοπούλου, Αθηνά Πολυμέρου και Γιώργος Κισκούκης.

Η βραδιά κύλησε με ελληνικούς και ξένους ροκ ήχους, ενώ στη συνέχεια το κοινό ταξίδεψε σε έντεχνους ήχους. Παράλληλα, στις εκδηλώσεις εμφανίστηκε το χορευτικό συγκρότημα του ΜΕΣ Αβέρωφ «Ο Θετταλός», το χορευτικό συγκρότημα του ΚΕΛΕ και η βραδιά ολοκληρώθηκε με μουσικές ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, αλλά και μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού κινηματογράφου, γράφει το 

Οι Φωτογραφίες από τη Μουσική Βραδιά «Πάμε Πλατεία για ένα μουσικό ταξίδι με τη Στρατιωτική Μουσική».

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ