Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ΟΝΕΧ Technologies σε σεμινάριο της αμερικανικής πρεσβείας

05.05.2016 | 18:04
 Η ΟΝΕΧ Technologies συμμετείχε σε σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε από το Εμπορικό Τμήμα της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα με τίτλο «Δημιουργία εσόδων & τεχνολογίες ανίχνευσης λαθραίων» στις 29 Φεβρουαρίου, όπως ανακοινώθηκε στην πρόσφατη δημοσίευση της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Ο Σύμβουλος Εμπορικών Σχέσεων της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα κ. Bryan Larson υποδέχτηκε πάνω από 50 αντιπροσώπους, οι οποίοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις παρουσιάσεις των εκπροσώπων 5 Αμερικανικών εταιρειών: της ΟΝΕΧ Technologies, της Authentix, της Oracle Hellas, της S2 Global και της SAS.

Ομιλητής εκ μέρους της ΟΝΕΧ Technologies ήταν ο κος Λάμπρος Φώτος, Executive Business Consultant και η παρουσίαση του είχε τίτλο «Δημιουργία Εσόδων από τη λειτουργία των κινητών μονάδων ανίχνευσης ZBV – Διεθνείς και Ελληνικές μελέτες περιπτώσεων»

Στο σεμινάριο παρέστησαν πολλά μέλη του Δημόσιου Τομέα, τα οποία είχαν τη δυνατότητα να μάθουν από πρώτο χέρι για αποδοτικές και προσανατολισμένες στο αποτέλεσμα λύσεις.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ