Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Υπουργείο Άμυνας

Η σκληρή απάντηση Καμμένου στην Ντόρα Μπακογιάννη για το θέμα των Σκοπίων

29.12.2017 | 13:22
Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος με μια ιδιαίτερα σκληρή και ειρωνική ανακοίνωση επιτέθηκε στην κα Μπακογιάννη. Μεταξύ άλλων στην σκληρή του ανακοίνωση αναφέρεται και στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων το οποίο έχει προκαλέσει αντιδράσεις ανάμεσα στους ΑΝΕΛ και τη Νέα Δημοκρατία. Ο ΥΕΘΑ κ. Καμμένος είπε χαρακτηριστικα προς την κα Μπακογιάννη: Όσον αφορά το όνομα των Σκοπίων ας αφήσει να το χειριστούν οι πολιτικοί προϊστάμενοί της κ. Σαμαράς και Γεωργιάδης» καταλήγει ο κ. Καμμένος.

«Ημέρες εορτών καταλαβαίνουμε ότι της κ. Μπακογιάννη της λείπουν τα δώρα της Siemens, τα πληρωμένα δείπνα του κ. Χριστοφοράκου, ενώ μετά την αποπομπή της από τον αδελφό της νοσταλγεί τις εποχές που μετρούσε ο λόγος της και δεν μπορεί πλέον να την παρηγορήσει ούτε ο κουμπάρος της που ετοιμάζεται να απολογηθεί για το μισό ποινικό κώδικα» αναφέρει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Πάνος Καμμένος. 

Για να προσθέσει: «Της εύχομαι με το ξεχασμένο και αδήλωτο εκατομμύριο στο Λονδίνο να απαλύνει τον πόνο της. Όσον αφορά το όνομα των Σκοπίων ας αφήσει να το χειριστούν οι πολιτικοί προϊστάμενοί της κ. Σαμαράς και Γεωργιάδης» καταλήγει ο κ. Καμμένος.

Mε πληροφορίες από  ΑΠΕ - ΜΠΕ


 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ