Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Σκότλαντ Γιαρντ στην Αθήνα! Ψάχνει για επαφές του μακελάρη του Μάντσεστερ

28.05.2017 | 12:19
Σε καταυλισμούς και στέκια μεταναστών στην Ελλάδα ψάχνει επαφές του μακελάρη, Σαλμάν Αμπεντί η Σκότλαντ Γιαρντ. Εξονυχιστικές έρευνες σε καταυλισμούς και στέκια μεταναστών πραγματοποιούν, υπό πλήρη μυστικότητα, κλιμάκια της Σκότλαντ Γιαρντ ανά την επικράτεια, παρακάμπτοντας, όπως συνέβη και το 2005, τις ελληνικές Αρχές, αναφέρουν σε δημοσίευμά τους, τα “Παραπολιτικά”. 

Από την ώρα που ταυτοποιήθηκε ο τζιχαντιστής δράστης του μακελειού στο στάδιο Μάντσεστερ Αρένα οι πράκτορες ανέλαβαν δράση, αφού παρακολουθούν επί μήνες αρκετούς “πυρήνες” των τζιχαντιστών, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα (19 Μαΐου) είχε εκδοθεί και ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα από το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών. 

Πρόκειται για τη δεύτερη κατά σειρά, από τις αρχές του χρόνου, σύσταση στους Άγγλους πολίτες με αναφορές στη “δραστική αύξηση προσφύγων και μεταναστών”, στον κίνδυνο τρομοκρατικού χτυπήματος και στη βομβιστική επίθεση κατά της τράπεζας Eurobank στο κέντρο της Αθήνας, τα μεσάνυχτα της 19ης Απριλίου.

Το προέχον για τις έρευνες των πρακτόρων είναι οι ενδεχόμενες επικοινωνίες του μακελάρη Σαλμάν Αμπέντι και των συνεργών του με φανατικούς ισλαμιστές στην Ελλάδα, οι “δρόμοι” που χρησιμοποιούσαν για τα ταξίδια τους από και προς τη Συρία και οι σχέσεις τους με άλλες εξτρεμιστικές ομάδες της Ευρώπης.

Πηγή: newsit.gr 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ