Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η στιγμή που πιλότοι της RAF σταμάτησαν δημόσια εκτέλεση που ετοίμαζε το ΙΚ - BINTEO

20.09.2017 | 09:43
Drone της RAF σταμάτησε με βομβαρδισμό δημόσια εκτέλεση από το Ισλαμικό Κράτος.

Στο βίντεο φαίνεται πλήθος πολιτών να αναγκάζονται υπό την απειλή όπλων να συγκεντρωθούν σε πόλη της Συρίας, για να παρακολουθήσουν μια δημόσια εκτέλεση.
Στιγμές αργότερα, ένα Reaper drone που χειρίζονταν πιλότοι της RAF, 3.000 μίλια μακριά απασφάλισε. Με το τρομοκρατημένο πλήθος να διασκορπίζεται μέσα στον πανικό, οι τζιχαντιστές δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν τη βάρβαρη εκτέλεση που σχεδίαζαν.Το υπουργείο Άμυνας, σε μια πρωτοφανή κίνηση, έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο βίντεο στρατιωτικής δράσης του Ηνωμένου Βασιλείου ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με την daily mail.
Επισήμανε πως δεν θα μπορούσαν να χτυπήσουν τους τζιχαντιστές από εδάφους γιατί οι πολίτες θα μπορούσαν να παγιδευτούν από την έκρηξη. Έτσι βγάζοντας από τη μέση τον ελεύθερο σκοπευτή ανάγκασε τους τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος να τρέχουν για τις ζωές τους.
Το drone πετούσε πάνω από τη συριακή πόλη Abu Kamal όταν εντόπισε το πλήθος που άρχισε να συγκεντρώνεται.
Τη στιγμή που ξεφόρτωσαν δύο κρατούμενους από ένα φορτηγό, οι πιλότοι της RAF που παρακολουθούσαν από οθόνες χιλιάδες μίλια μακριά κατάλαβαν ότι θα γίνονταν μάρτυρες δημόσιας εκτέλεσης.

Η αποστολή επιβλέπονταν από το ενισχυμένο κέντρο Caoc στην αεροπορική βάση Al Udeid στο Κατάρ. Η τοποθεσία του κέντρου κρατήθηκε μυστική μέχρι και πρόσφατα.

Η στιγμή του οι πιλότοι της RAF σταματούν την δημόσια εκτέλεση:

 

 

Dailymail

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ