Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Η στιγμή του θανάτου ενός στρατιώτη - Η φρίκη που έκανε το γύρο του ίντερνετ- ΦΩΤΟ

02.05.2017 | 11:45
Σοκαριστικές φωτογραφίες που απαθανάτιζουν τη στιγμή του θανάτου ενός φωτογράφου στο πεδίο της μάχης, δημοσίευσε ο στρατός των ΗΠΑ και κάνει το γύρο του ίντερνετ...
Η Hilda I. Clayton υπηρετούσε στο στρατό με την ειδικότητα του ‘’φωτογράφου των μαχών’’ και βρήκε βίαιο θάνατο τη στιγμή που φωτογράφιζε μια άσκηση με πραγματικά πυρά στις 2 Ιουλίου 2013 στην επαρχία Laghman. Ακόμα 4 Αφγανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν επίσης όταν ένας σωλήνας κονιάματος εξερράγη κατά λάθος. Την πρώτη φωτογραφία έβγαλε η ίδια η Clayton και τις επόμενες δύο ένας αφγανός στρατιώτης...Ένας από τους Αφγανούς στρατιώτες που σκοτώθηκε ήταν ένας φωτορεπόρτερ τον οποίο η Clayton εκπαίδευε.
Η βασική αποστολή των ‘’φωτογράφων των μαχών’’ είναι να ακολουθούν τους στρατιώτες και να καταγράφουν την ιστορία των επιχειρήσεών. Ο θάνατος της Clayton συμβολίζει το πόσο αυξημένος είναι ο κίνδυνος έκθεσης των γυναικών στρατιωτών σε καταστάσεις οι οποίες μπορούν να επιφέρουν το θάνατο κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης όπως ακριβώς συμβαίνει και με τους άνδρες σημείωσε ο στρατός σε δήλωση του.
Με πληροφορίες από businessinsider.com
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ