Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Θράκη: H επιστολή της "Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας" στον Ερντογάν

08.12.2017 | 11:29
Η "Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης" δημοσίευσε ανακοίνωση σχετικά με την επίσκεψη στην Ελλάδα, του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Η Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης όπως αποκαλείται, αναφέρει  ότι "η επίσκεψη του Προέδρου της Τουρκίας Ερντογάν είναι πολύ σημαντική για την πατρίδα μας και για την μητέρα πατρίδα μας.” 

Η ανακοίνωση ολόκληρη όπως μετέφρασαν τα tourkikanea.gr από το milletgazetesi.gr

¨Κύριε Ρετζέπ Ταγίπ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Πρόεδρε της Τουρκικής Δημοκρατίας
Εμείς ως Συμβουλευτική Επιτροπή της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης, ευχόμαστε η επίσκεψη που θα πραγματοποιήσετε στην χώρα μας την Ελλάδα στις 7 & Δεκεμβρίου, να περάσει ωραία και να φέρει επωφελή αποτελέσματα. Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας καλώς ήλθατε, χαρά φέρατε.

Αυτή η μετά από 65 χρόνια επίσκεψη που θα γίνει με την ιδιότητα του προέδρου της Δημοκρατίας, οπωσδήποτε είναι πολύ σημαντική για την πατρίδα μας και για την μητέρα πατρίδα μας. Το γεγονός μάλιστα πως σε ένα τμήμα της επίσκεψης σας θα βρεθείτε και θα αγκαλιαστείτε με την κοινότητα των Τουρκο-μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης, είναι κάτι που θα μας ευχαριστήσει και θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Την ευθύνη που ως πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τουρκίας έχετε αναλάβει, εξ ονόματος της παγκόσμιας ειρήνης, την θέση σας δίπλα στον καταπιεζόμενο και την στάση σας έναντι των τυράννων, αναμφίβολα την εκλαμβάνουμε ως μεγάλο κέρδος για τον κόσμο μας.

Πρόεδρε της μητέρας πατρίδας μας Τουρκίας, εσάς και τους πολύτιμους συναδέλφους σας που είναι μαζί σας, ως Συμβουλευτική Επιτροπή και εξ ονόματος της Τουρκομουσουλμανικής Κοινότητας Δυτικής Θράκης, σας καλωσορίζουμε στην περιοχή μας, υποβάλουμε τον εγκάρδιο σεβασμό μας και δηλώνουμε πως θα αισθανθούμε τιμή και περηφάνια να σας φιλοξενήσουμε στην Δυτική Θράκη μας¨. 

Με πληροφορίες από tourkikanea.gr 

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ