Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η θερινή Εκπαίδευση Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών

01.07.2018 | 15:37
Από 04 έως 22 Ιουνίου 2018, η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), διεξήγαγε τη θερινή εκπαίδευση των Σπουδαστών της, στην περιοχή Καναπίτσα Λιτοχώρου. Οι Σπουδαστές της Σχολής ανταπεξήλθαν με άριστο τρόπο στο απαιτητικό πρόγραμμα της εκπαίδευσης.

Παρακολουθούμε και αξιολογούμε συνεχώς την εκπαίδευση και την πρόοδο των Σπουδαστών, παρέχοντας τα εφόδια που έχουν ως στόχο τη διαμόρφωση των αυριανών Υπαξιωματικών. Το Ανθρώπινο Δυναμικό, είναι ο σημαντικότερος πολλαπλασιαστής ισχύος του Στρατού Ξηράς και η άρτια επαγγελματική και επιστημονική κατάρτισή του, συμβάλει στη μετεξέλιξη του Στρατού μας.
 
Δείτε φωτογραφίες από την εκπαίδευση:Ορεινή πορεία τμημάτων πεζικού. Οι υπαξιωματικοί οφείλουν να είναι ικανοί να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις που θέτει το ανάγλυφο της χώρας.Διάβαση υδάτινου κωλύμματος από δυνάμεις πεζικού με χρήση πλωτης γέφυρας.Κίνηση τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού (ΤΟΜΠ) M113 για παροχή υποστηρικτικού πυρός σε φίλια τμήματα.

Ύστερα από αποβατική επιχείρηση και εκκαθάριση της εχθρικής αντίστασης επί της ακτής τα στελέχη επεξεργάζονται σχέδια για περαιτέρω πρόοδο των επιχειρήσεων.Ταχεία κίνηση προς την εχθρική ακτή με χρήση φουσκωτής λέμβου.Οι μονάδες απόβασης ολοκληρώνουν τη διαδικασίας εκκαθάρισης της ακτής από τυχόν απειλές. Η αποστολή αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για την επιτυχία της αποβατικής επιχείρησης.

Ταχεία αεραπόβαση με χρήση τακτικών ελικοπτέρων.

Η άψογη διενέργεια επιχειρήσεων απαιτεί επαρκή προετοιμασία των στελεχών και του υλικού τους.

Κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων αεραπόβασης οι μονάδες οφείλουν να εκκαθαρίσουν ταχύτατα την περιοχή ενδιαφέροντος από εχθρικές απειλές.Η χρήση αποβατικών φουσκωτών λέμβων αύξησε κατακόρυφα τις αποβατικές ικανότητες του ΕΣ και την ασφάλεια των νησιών.Μονάδες έτοιμες για διενέργεια αεραποβατικής ενέργειας.Η προσθήκη του πολυβόλου τύπου minimi αύξησε κατακόρυφα την ισχύ πυρός των ομάδων μάχης πεζικού.

Διάβαση υδάτινου κωλύμματος με χρήση λέμβου.

Επίδειξη φορητού οπλισμού από τα στελέχη.

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ