Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

ΗΝΙΟΧΟΣ 2017: Ξεκίνησε η άσκηση στην Ανδραβίδα - Εντυπωσιακές ΦΩΤΟ

28.03.2017 | 13:58
Ξεκίνησε η άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ2017 στην Ανδραβίδα. Η USAFE (United States Air Forces in Europe), έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες των 12 αμερικανικών F-16C που συμμετέχουν στην άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ 2017 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Τα F-16C Fighting Falcons της 482nd Fighter Wing, και 220 άτομα προσωπικό λαμβάνουν μέρος στην άσκηση που φιλοξενείται στην αεροπορική βάση της Ανδραβίδας από σήμερα μέχρι και της 6 Απριλίου.

Σημειώνεται ότι η άσκηση Ηνίοχος πρόκειται για Πολυεθνική Αεροπορική Διακλαδική Άσκηση Μεσαίας Κλίμακας «Ηνίοχος 2017», η οποία προβλέπει τη διεξαγωγή σύνθετων αεροπορικών επιχειρήσεων σε ολόκληρο το εύρος του FIR Αθηνών, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αεροπορικών και ναυτικών δυνάμεων, καθώς και μονάδων του Στρατού Ξηράς.

Στην άσκηση, εκτός της Ελλάδας, συμμετέχουν αεροπορικές δυνάμεις του Ισραήλ, των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Ιταλίας, καθώς και παρατηρητές από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς.

Δείτε τις φωτογραφίες από από τα μοναδικά μαχητικά:Διαβάστε επίσης το ιστορικό της άσκησης ΕΔΩ.


Η ανακοίνωση της έναρξης της άσκησης όπως δημοσιεύτηκε στο twitter:Iniohos 17 kicks off in Greece today - Fly, Fight and Win! Get the full details here: https://t.co/NmaG5TzCga #Iniohos17 #NATOSupport #USAFE pic.twitter.com/IjEkwPbApA

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ