Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΠΑ: Ανεπαρκής η Πολεμική Αεροπορία σε περίπτωση πολέμου με Κίνα ή Ρωσία

17.09.2018 | 22:30
Σε μια συνδιάσκεψη στην Ουάσιγκτον τη Δευτέρα, η υπεύθυνη εκπρόσωπος της Πολεμικής Αεροπορίας ανακοίνωσε ότι παλεύει για να αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Πολεμική Αεροπορία.

Η Heather Wilson στο ετήσιο Συνέδριο Air Force Air, Space και Cyber ​​Conference, δήλωσε πως τρεις εκατοντάδες επιχειρησιακές μοίρες δεν είναι αρκετές, για τις ανάγκες της χώρας.

Γι' αυτό πρότεινε την προσθήκη 74 νέων μαχητικών μοιρών στην Πολεμική Αεροπορία, γεγονός που θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη αύξηση στην Πολεμική Αεροπορία από τον Ψυχρό Πόλεμο και προορίζεται συγκεκριμένα για την αντιμετώπιση των αυξανόμενων απειλών από τη Ρωσία και την Κίνα.

Η Wilson προσέθεσε πως πρέπει το Πεντάγωνο να αντιληφθεί την πραγματικότητα και το γεγονός ότι υφίσταται ξανά ένας τεράστιος ανταγωνισμός ισχύος ανάμεσα στις μεγάλες δυνάμεις.

Έπειτα, αναγνώρισε ότι θα χρειαστεί χρόνος και πρόσθετη χρηματοδότηση για την απόκτηση αεροσκαφών και για την πρόσληψη πιλότων και πρόσθετων πληρωμάτων προσωπικού, αλλά χαρακτήρισε την όλη προσπάθεια ως "ευθύνη στην πατρίδα".

Έτσι, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αντίπαλες δυνάμεις θα πρέπει να γίνουν αλλαγές στην Πολεμική Αεροπορία που μέχρι το 2025-2030 θα πρέπει να έχει επιπρόσθετα το 25% της δύναμης που διαθέτει τώρα.

Πηγή: Washington Examiner

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ