Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΠΑ: Δύο Sukhoi πραγματοποίησαν την επίθεση στην αυτοκινητοπομπή

21.09.2016 | 00:48
Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ Ρωσίας - ΗΠΑ σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε αυτοκινητοπομπή που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Συρία την Δευτέρα, με τις δυο χώρες να καταγγέλουν η μία την άλλη.
 
Δύο ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη Sukhoi SU-24 πετούσαν πάνω από την αυτοκινητοπομπή που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στην Συρία
την ίδια ακριβώς ώρα που αυτή δέχθηκε επίθεση την Δευτέρα, ανέφεραν δύο αμερικανοί αξιωματούχοι στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς, επικαλούμενοι πληροφορίες από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, που τους οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι η Ρωσία ευθύνεται για το περιστατικό.

Η Ρωσία διέψευσε ότι ούτε ρωσικά, ούτε συριακά αεροσκάφη πραγματοποίησαν την αεροπορική επιδρομή με στόχο την αυτοκινητοπομπή.

Νωρίτερα ο ρωσικός στρατός έδωσε στην δημοσιότητα βίντεο που κατέγραφε την κίνηση της αυτοκινητοπομπής που δέχθηκε επίθεση αργά την Δευτέρα στην επαρχία του Χαλεπιού, υποστηρίζοντας ότι ένα φορτηγό στο οποίο επέβαιναν μαχητές και ρυμουλκούσε οπλισμό μεγάλου διαμετρήματος συνόδευε την αυτοκινητοπομπή.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ