Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

ΗΠΑ: Καταδικάζουν όποιον συμμετείχε στο σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες πεζοναυτών

11.03.2017 | 14:39
Στις 6 Μαρτίου ξέσπασε ένα μεγάλο σκάνδαλο με γυμνές φωτογραφίες γυναικών πεζοναυτών που διέρρευσαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Σύμφωνα με το independent.co.uk ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Τζέιμς Μάττις καταδικάζει όλους όσους συμμετείχαν στην διάχυση των φωτογραφίων στο ίντερνετ, τονίζοντας ότι επρόκειτο για μια πράξη έλλειψης σεβασμού αλλά και αξιοπρέπειας. Συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο Facebook και σύμφωνα με ανακοίνωση του Clark Carpenter,εκπροσώπου των Πεζοναυτών διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη που φαίνεται ότι πήρε φωτογραφίες από το Instagram και έπειτα τις ανέβασε στο Facebook γυμνές εν αγνοία των γυναικών.

Ο Διοικητής των Πεζοναυτών σύμφωνα με όσα γράφει το RΤ κάλεσε με επίσημη δήλωση του τα θύματα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.
‘’Αυτοί οι ισχυρισμοί από μόνοι τους, υπονομεύουν κάθε αξία που το Σώμα Πεζοναυτών και οι Πεζοναύτες υπερασπίζει: Την πειθαρχία, την τιμιότητα,τον επαγγελματισμό και το σεβασμό που υπάρχει ανάμεσα μας’’ είπε ο Διοικητής των Πεζοναυτών Robert Neller.

‘’Ενθαρρύνουμε οποιονδήποτε άλλον πιστεύει ότι μπορεί να τον έχουν συμπεριλάβει σε αυτό να βγει μπροστά. .. Θα ζητήσω από τα θύματα να μας εμπιστευτούν,’’ προσέθεσε και παραδέχτηκε ότι καταλαβαίνει ότι αυτό αυτό θα ήταν πράγματι δύσκολο για τα θύματα αυτή τη στιγμή.

Δείτε τα tweets του Διοικητή για το σκάνδαλο:


 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ