Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΠΑ: Το ίντερνετ χλευάζει τον Ομπάμα για ποσό που έλαβε για ομιλία του

06.09.2018 | 18:25
Στην αντεπίθεση πέρασε το επιτελείο του πρώην αμερικανου προέδρου Μπάρακ Ομπάμα, όταν ερωτήθηκε για την κεκλεισμένων των θυρών εμφάνισή του στη Δανία που θα χρηματοδοτηθεί από λεφτά των φορολογούμενων.

Εκπρόσωποι του Ομπάμα, απείλησαν ότι θα ακύρωνε την ομιλία του στο Κόλντινγκ, για την οποία είχε πληρωθεί, εάν έβγαιναν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες από το συμβόλαιό του για την εμφάνιση αυτή.


Ο πρώην πρόεδρος αναμένεται να συμμετέχει σε μια εκδήλωση με ερωτήσεις και απαντήσεις, μόνο για όσους έχουν πρόσκληση, στην οποία θα παρευρεθούν επιχειρηματίες, φοιτητές και τοπικοί αξιωματούχοι η οποία διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Δανίας και τιτλοφορείται «Μια συζήτηση με τον Πρόεδρο Ομπαμα».

«Σε αυτή την εκδήλωση, οι σημερινοί και μελλοντικοί ηγέτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον Πρόεδρο Ομπάμα. Όλοι μπορούν να αναμένουν ότι θα λάβουν έμπνευση και έχουμε κάθε λόγο να είμαστε υπερήφανοι», δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης.

Σύμφωνα με τη δανέζικη εφημερίδα Jydske Vestkysten, η εκδήλωση θα κοστίσει στις αρχές του Kolding 750.000 κορώνες (περίπου 117.000 δολάρια) από τα δημοτικά κονδύλια. Παράλληλα έγινε γνωστό ότι το πανεπιστήμιο που θα φιλοξενήσει τη συγκέντρωση θα έδινε ένα εκατομμύριο κορώνες (περίπου 155.000 δολάρια).


Ο δήμαρχος της πόλης, ανέφερε ότι το γεγονός είναι μια σπουδαία ευκαιρία για διαφήμιση και το μεγαλύτερο γεγονός στην ιστορία της πόλης, ενώ ξεκαθάρισε ότι το κόστος παραμένει «απολύτως εμπιστευτικό».

Φυσικά οι χρήστες του twitter, έσπευσαν να τρολάρουν, τον γνωστό για την πολιτική διαφάνειας, πρόεδρο των ΗΠΑ.

Πηγή: Sputnik

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ