Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ήσυχος - Τόσκας παίρνουν θέση για τα P3 Orion

07.04.2015 | 14:38
Πλήρη στήριξη στη απόφαση του ΚΥΣΕΑ για το πρόγραμμα αναβάθμισης των αεροσκαφών P3 Orion παρέχουν με κοινή δήλωση τους ο ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος και ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Τόσκας. Με την κοινή δήλωση τους διαψεύδουν κατηγορηματκά δημοσιεύματα και πληροφορίες που τους έφεραν να διαφωνούν με αυτη την επιλογή.

Παρακάτω η ανακοίνωση των Υπουργών:

Τα κέντρα υπονόμευσης της κυβέρνησης διαρρέουν, μέσω δημοσιευμάτων, νέα σενάρια φαντασίας περί τριβών και αντιθέσεων στην κυβέρνηση, τη φορά αυτή στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Αυτή τη φορά, αφορμή στάθηκε η υπογραφή από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο της απόφασης του ΚΥΣΕΑ (και της προηγούμενης κυβέρνησης) για τον εκσυγχρονισμό των υπαρχόντων αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα σχετικά δημοσιεύματα εμφανίζουν τον Αναπληρωτή Υπουργό Κώστα Ήσυχο και τον Υφυπουργό Νίκο Τόσκα ως «διαφωνούντες» με την παραπάνω απόφαση.

Δεν πρόκειται παρά για μια ακόμα κατασκευή, της οποίας στόχος είναι η παροχή «καλών υπηρεσιών» σε έτσι και αλλιώς γνωστά από πριν σχέδια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης. Ας μην βαυκαλίζονται με το γεγονός ότι αυτά, τα δικά τους «όνειρα θερινής νυκτός» θα γίνουν ευρέως πιστευτά.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ