Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΠΟΨΗ

Η "αλμυρή" δήλωση Σαμαρά για τις Ένοπλες Δυνάμεις στην άσκηση Πυρπολητής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

16.10.2013 | 13:25
Μια άσκηση, μια δήλωση στήριξης των Ενόπλων Δυνάμεων και η έκφραση υπερηφάνειας για τη αποτελεσματικότητά τους, ήταν η άσκηση Πυρπολητής που παρακολούθησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρά . Όλα αυτά ήταν λίγο “αλμυρά” και δεν αναφερόμαστε στον φουρτουνιασμένο σήμερα Σαρωνικό. Αλλά στο κόστος του Πυρπολητή που έγινε λίγες ημέρες μετά από την μεγαλύτερη διακλαδική άσκηση Παρμενίωνας. 


Ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, ο οποίος, επιβαίνων της φρεγάτας «Σαλαμίς» παρακολούθησε τη διακλαδική άσκηση «Πυρπολητής», που διεξήχθη υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες ανοιχτά της Ύδρας, στη νησίδα Δοκό δήλωσε λοιπόν:

  Όλα αυτά ήταν λίγο “αλμυρά” και δεν αναφερόμαστε στον φουρτουνιασμένο σήμερα Σαρωνικό. Αλλά στο κόστος του Πυρπολητή που έγινε λίγες ημέρες μετά από την μεγαλύτερη διακλαδική άσκηση Παρμενίωνας.«Αυτή η δύσκολη απαιτητική διακλαδική άσκηση –επιτυχημένη άσκηση– δείχνει το υψηλό φρόνημα, την ετοιμότητα, την αποφασιστικότητα και την αρτιότητα των Ενόπλων Δυνάμεων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς μετά το πέρας της άσκησης. «Και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος, μας γεμίζει όλους με υπερηφάνεια» κατέληξε.
 
Το σενάριο της διακλαδικής άσκησης «Πυρπολητής» περιελάμβανε ανακατάληψη νήσου. Συμμετείχαν μονάδες του Στόλου, της Πολεμικής Αεροπορίας καθώς και Ειδικές Δυνάμεις.
 
Την άσκηση παρακολούθησαν επίσης η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και τα μέλη της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής.Διαβάστε ακόμη:


SHOW TIME για τον πρωθυπουργό από Ένοπλες Δυνάμεις που λειτουργούν με αίσθημα καθήκοντος


Τεχεράνη μέσω Αιγαίου και Κρήτης
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ