Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η "απρόθυμη" επιστροφή Αβραμόπουλου στο ΥΠΕΘΑ και η "απρόθυμη" μετακίνηση Παναγιωτόπουλου

24.06.2013 | 20:24
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος επιστρέφει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας μετά από την επιμονή του Ευάγγελου Βενιζέλου να αναλάβει το υπουργείο που χρόνια τώρα ήθελε. Το υπουργείο Εξωτερικών.

Δεν ενθουσιάστηκε όπως λένε ο Αβραμόπουλος με την “μετακόμιση” αφού θα ήθελε να είναι ΥΠΕΞ με την Ελλάδα να έχει την προεδρία της ΕΕ. Κάτι που “γοητεύει” και τον Βενιζέλο ο οποίος στη παρούσα φάση διαπραγματευτόταν από θέση ισχύος.

Ο Αβραμόπουλος φέρεται δυσαρεστημένος και από το γεγονός ότι δεν φαίνεται να γίνεται και αυτός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος προορίζεται όπως όλα δείχνουν για άλλο υπουργείο ,μάλλον το Εργασίας ή μπορεί να αναλάβει τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου. Οπωσδήποτε ήθελε να παραμείνει στο ΥΠΕΘΑ. Η απόφαση για μετακίνησή του είχε μοιρασμένες πιθανότητες πριν από την κυβερνητική κριση, αλλά μετά απ΄ αυτή ήταν μάλλον δεδομένη. 

Μένει να δούμε ποιοι θα "πλαισιώσουν"  τον Αβραμόπουλο στις θέσεις των υφυπουργών. Από το ΠΑΣΟΚ έχει ακουστεί το όνομα του Πάρι Κουκουλοπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρχεται η πρώτη γυναίκα υπουργός στο Άμυνας - Η Φώφη Γεννηματά αναπληρωτής υπουργός

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ