Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η αριθμητική και οι "κότες" της μίζας και των εξοπλισμών - Γνώριζαν τα πάντα σε υψηλότατο επίπεδο

10.01.2014 | 00:01
Τα όσα αποκάλυψε στην συνέντευξή του στο Onalert o υποστράτηγος ε.α και αμυντικός αναλυτής σήμερα Κωνσταντίνος Φράγκος, προκαλούν δικαιολογημένο θυμό . Όχι επειδή δεν γνωρίζαμε για τις μίζες στους εξοπλισμούς. Λίγο πολύ όλοι ξέραμε. Το ύψος των ποσών του μαύρου χρήματος και η απληστία των “λαδωμένων” μπορεί να προκαλεί μια έκπληξη. Αλλά το θυμό τον γεννά η αποκάλυψη ότι οι κυβερνώντες ήξεραν τα παντα από πολύ νωρίς . Δεν έκαναν απολύτως τίποτα βοηθώντας στη συγκάλυψη.

Ο Κωνσταντίνος Φράγκος περιέγραψε λεπτομερώς τη συνάντησή του με τον εξ απορρήτων του Κώστα Σημίτη ,Σωκράτη Κοσμίδη. Στην οποία πήγε για να τον ενημερώσει για πολλά από τα σκάνδαλα που βρίσκονταν σε εξέλιξη εκείνη την εποχή στους εξοπλισμούς. Έλαβε την απάντηση ότι “τα ξέρουμε όλα”, αλλά πως προτεραιότητα ήταν η προσπάθεια για να μπει η χώρα στην ΟΝΕ!

Δεν ευθύνεται βέβαια μόνο ο Σημίτης και οι κυβερνήσεις του που δεν κινητοποιήθηκαν πάραυτα. Και η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή που ακολούθησε την ίδια παθητική στάση κράτησε.

Κι έτσι η ασθένεια της διαφθοράς έκανε “μετάσταση” παντού .

Στο απόσπασμα της συνέντευξης ο Κώστας Φράγκος μας “μυεί” στην αριθμιτική της μίζας και μας αποκαλύπτει ποιοι ήταν οι “κότες των εξοπλισμών” και ποιο το "καλαμπόκι". 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ