Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Η διασφάλιση αξιοπρέπειας στελεχών των ΕΔ δεν μπορεί να είναι άσκηση φιλανθρωπίας"

21.03.2014 | 12:22

Σκληρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την “διανομή πλεονάσματος” στους ένστολους:


“Η ανακοίνωση Σαμαρά για τη διανομή μέρος του πλεονάσματος στους ένστολους, αυτού του «πλεονάσματος» του αίματος, της κοινωνικής γενοκτονίας,  της δημιουργικής λογιστικής και των ανεξόφλητων υποχρεώσεων του δημοσίου προς ιδιώτες, προσβάλλει την αξιοπρέπεια των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων. Κύριε Σαμαρά, η διασφάλιση συνθηκών αξιοπρεπούς διαβίωσης του προσωπικού είναι στοιχειώδης υποχρέωση και μέριμνα της πολιτείας για να έχουμε αξιόμαχες ένοπλες δυνάμεις και δεν είναι άσκηση φιλανθρωπίας.

Πότε ήσασταν συνεπής και ειλικρινής με τις αρχές, τις διακηρύξεις και τις προθέσεις σας; Όταν αποφασίζατε τις διπλές περικοπές που οδήγησαν τη συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών στην εξαθλίωση ή τώρα που μοιράζετε προεκλογικά  σε ανθρώπους που υπηρετούν στην πρώτη γραμμή και παλεύουν να συντηρήσουν οικογένειες με οκτακόσια ευρώ το μήνα; Την απάντηση την γνωρίζει ήδη ο ελληνικός λαός και θα σας την ανακοινώσει την επομένη των εκλογών.

Όλη η προσπάθεια της κυβέρνησης  εντάσσεται στην προεκλογική παροχολογία  και υποσχεσιολογία  περασμένων δεκαετιών των συστημικών κομμάτων.

Ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνησή του για ακόμη μία φορά «δραπετεύουν» στο παρελθόν. Το σήμερα και το αύριο των Ενόπλων Δυνάμεων οικοδομείται όχι μόνο με προσήλωση στην ηθική και οικονομική αποκατάσταση του έμψυχου δυναμικού της, αλλά με ρήξεις και τομές που ανοίγουν νέους δρόμους και που κλείνουν οριστικά την πόρτα στον «πολιτικαντισμό» και το λαϊκισμό του χτες”.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ