Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Μπάντα του ΠΝ στο Μοσχάτο με "ελληνικό κινηματογράφο"

02.07.2014 | 00:06
Με μία μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού υποδέχεται ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου το καλοκαίρι! Την Κυριακή 6 Ιουλίου 2014, στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (έναντι Δημαρχείου), η 35μελή μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού θα παρουσιάσει ένα μεγάλο μουσικό “αφιέρωμα στα 100 χρόνια του ελληνικού κινηματογράφου”. 

Η ορχήστρα του Πολεμικού Ναυτικού υπό τη μουσική διεύθυνση του Γιώργου Τσιλιμπάρη και με τις ερμηνείες των: Θόδωρος Μπιράκος, Σταύρος Σαλαμπασόπουλος και Ευδοκία Μωυσίδου, θα ταξιδέψουν τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μας σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια που αγαπήσαμε και συνεχίζουμε να τραγουδάμε μέσα από τις αξέχαστες ταινίες του Ελληνικού μας κινηματογράφου. 

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, κ. Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: “Η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού επισκέπτεται ξανά την πόλη μας για να μας παρουσιάσει ένα όμορφο καλοκαιρινό πρόγραμμα με τραγούδια από τον Ελληνικό κινηματογράφο. Ας τους απολαύσουμε μαζί, σε μία όμορφη εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους, με ζωντανές ερμηνείες και μουσική ικανή να συνεπάρει”.

Διαβάστε ακόμη:

Τρεις ώρες στο μετρό του Συντάγματος η Μπάντα του ΠΝ
Καλλιτέχνες του ΠΝ - Η Μπάντα του στις καλύτερες στιγμές της σ΄ ένα βίντεο 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ