Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Bild κάνει ...ανασχηματισμό στην Ελλάδα και διαψεύδεται- "Έδιωξε" Καμμένο φέρνει Θεοδωράκη-

09.07.2015 | 18:08

Η Bild ανασχημάτισε την ελληνική κυβέρνηση! Η γερμανική εφημερίδα εκφράζοντας τις επιθυμίες μεγάλου μέρους του πολτικού προσωπικού του Βερολίνου “έδιωξε” τους ΑΝΕΛ και φέρνει το Ποτάμι.

Ο υπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, έκανε λόγο για προβοκάτσια και τόνισε: «Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ σε τέτοιες στιγμές εθνικής υπευθυνότητας δεν θα μπούμε στη λογική της προβοκάτσιας. Η σημερινή συνεργασία του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ήταν απόλυτα δομημένη, όπως κάθε φορά, στη βάση της εξαιρετικής κυβερνητικής συνεργασίας μας. Σας παραπέμπω, επίσης και στις δηλώσεις του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κατά την έξοδό του το πρωί από το Μέγαρο Μαξίμου. Τώρα είναι και πάλι εδώ, συμμετέχοντας στη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουμε δηλώσει επανειλημμένα ότι η επερχόμενη συμφωνία είναι μονόδρομος και δουλεύουμε ως κυβερνητικός εταίρος με απόλυτη συνέπεια μέσα στο πλαίσιο του κοινού ανακοινωθέντος των πέντε πολιτικών αρχηγών».

Νωρίτερα και το Ποτάμι είχε διαψεύσει το δημοσίευμα. Εκανε λόγο για ξαναζεσταμένα σενάρια που σερβίρουν μερικές φορές στην Ευρώπη. Και συνεχίζει: «Ας σοβαρευτούμε. Το Ποτάμι δε θα μπει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να αποφύγει η χώρα την καταστροφή».


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ