Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Δούρου στην Αλβανία

10.10.2013 | 14:13
Όλο το φάσμα των ζητημάτων των διμερών σχέσεων Ελλάδας – Αλβανίας ήταν στο επίκεντρο σειράς συναντήσεων που είχε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Εξωτερικής πολιτικής, Ρένα Δούρου, με εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας, κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, στα Τίρανα, την Τετάρτη, πρώτη ημέρα της επίσκεψής της στη χώρα.
Με τον Αντιπρόεδρο
Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, η ''σκιώδης υπουργός Εξωτερικών'' κ. Ρένα Δούρου πραγματοποίησε κοινή συνάντηση, στο Κοινοβούλιο, με τον Αντιπρόεδρο του κυβερνώντος Σοσιαλιστικού κόμματος, κ. Γκράμοζ Ρούτσι και τον κ. Τάουλαντ Μπάλα (Σ.Κ.), Αντιπρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για θέματα Ευρωπαϊκής Ενσωμάτωσης. Είχε προηγηθεί συνάντηση στην έδρα του Δημοκρατικού κόμματος, της κ.  Δούρου με τον κ. Άλντο Μπούμτσι, πρώην ΥΠΕΞ και σήμερα Αντιπρόεδρο της Κοινοβουλευτικής επιτροπής για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής.
Με ομογενείς
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με εξέχοντα μέλη της ομογένειας. Συγκεκριμένα, είχε γεύμα εργασίας με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής και πρόεδρο του ΚΕΑΔ, κ. Ευάγγελο Ντούλε, τον βουλευτή κ. Ανδρέα Μάρτο καθώς και με τους τρεις, ομογενειακής καταγωγής, υφυπουργούς που μετέχουν στην κυβέρνηση Ράμα. Τους κκ: Αλκή Πούλη, υφυπουργό Εξωτερικών, Ιωάννη Μπάμπη, υφυπουργό Γεωργίας και την κ. Ολιάνα Ίφτη, υφυπουργό
Περιβάλλοντος. Στη συνάντηση συζητήθηκαν, όπως ανακοινώθηκε από την πλευρα του ΣΥΡΙΖΑ, διεξοδικά όλα τα ζητήματα που απασχολούν τη μειονότητα, πολιτικά, κοινωνικά, πολιτισμικά, κ.α.. Αργότερα, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους ομογενείς βουλευτές του Σοσιαλιστικού κόμματος, κ.Λουίζα Τζουβάνη – Παπαθανάση και κ. Αναστάση Αγγέλη, πρώην υπουργό Οικονομικών, για τις προκλήσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αλβανική οικονομία.

Διαβάστε ακόμη:

Δούρου προς Αβραμόπουλο: όχι απολύσεις στην ΕΜΥ


Δούρου κάνει λόγο για "εμφυλιοπολεμική ρητορική"


 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ