Η Μαριλένα Κοππά στο Onalert

Η Ευρωβουλευτής, Μαριλένα Κοππά ,κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Σοσιαλιστικής Ομαδας για θέματα Αμυνας και εισηγητρια της έκθεσης για τις προοπτικές της Κοινής πολιτικής Αμυνας και Ασφάλειας, είναι η καλεσμένη του Onalert.

Η Μαριλένα Κοππά στο Onalert

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ευρωβουλευτής, Μαριλένα Κοππά ,κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Σοσιαλιστικής Ομαδας για θέματα Αμυνας και εισηγητρια της έκθεσης για τις προοπτικές της Κοινής πολιτικής Αμυνας και Ασφάλειας, είναι η καλεσμένη του Onalert στη συνέντευξη της Πέμπτης (05/12).

Η κυρία Κοππά μιλάει για τις προοπτικές της κοινής ευρωπαϊκής άμυνας, για τις περικοπές στις αμυντικές δαπάνες στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη, για τον ευρωπαϊκό στρατό του μέλλοντος, την στάση της Γερμανίας στο θέμα της ευρωπαϊκής άμυνας, την αμυντική βιομηχανία και την προστασία των ευρωπαϊκών-ελληνικών συνόρων.

 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

FIR Αθηνών
ΑΠΟΨΗ

FIR Αθηνών: Παρούσα κατάσταση και προοπτικές

Παρότι το FIR δεν αποτελεί χώρο εθνικής κυριαρχίας, επηρεάζει σημαντικά την εθνική ισχύ ενός κράτους καθώς συνδέεται με την ασφάλεια και την άμυνα, την γεωπολιτική επιρροή, την οικονομία και τη στρατηγική παρουσία του στη διεθνή σκηνή.

πυρηνικά όπλα
ΑΠΟΨΗ

Πυρηνικά όπλα: Μεγεθύνονται οι επενδύσεις από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και ο κίνδυνος νέας κούρσας εξοπλισμών

301 τράπεζες, συνταξιοδοτικά ταμεία, ασφαλιστικές εταιρείες κι άλλοι χρηματοπιστωτικοί θεσμοί χρηματοδότησαν ή επένδυσαν σε εταιρείες εμπλεκόμενες στα πυρηνικά όπλα.