Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ, ο Αβραμόπουλος και τα "σκοπούν για ψηφαλάκια" του Στόλου

05.08.2014 | 00:01
Τα συγχαρητήριά του αυτοπροσώπος θα πει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος στο πλήρωμα της φρεγάτας ΣΑΛΑΜΙΣ.

Εκτός από τα συγχατητήρια καλό είναι να “μοιράσει” και άδειες,γιατί η σημερινή του επίσκεψη άλλαξε το πρόγραμμα κι έγιναν και αρκετές ανακλήσεις. Άρα μαζί με τα συγχαρητήρια ας έχει μαζί του και “αριθμό ημερών άδειας”.

Μετά από τη φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ ο ΥΕΘΑ θα μεταφερθεί με ελικόπτερο σε φρεγάτα του Στόλου στο κεντρικό Αιγαίο κάπου στα ανοιχτά της Άνδρου.

Όχι ως υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν “μετέφερε” το σκοπούν στην Πάρο. Όπως έκανε πρώην πια υπουργός της κυβέρνησης ,που καμία σχέση δεν είχε με την άμυνα αλλά κατόρθωσε να μεταφέρει το σκοπούν από την Άνδρο στην Εύβοια όπου και η εκλογική του περιφέρεια. Χωρίς υπουργείο έμεινε αλλά φρεγάτα που και που του "δίνουν" στην Εύβοια να ΄χει κάτι να "πουλήσει" στους ψηφοφόρους, μήπως και τα καταφέρει να επανεκλεγεί.

Διαβάστε ακόμη:


Μια φωτογραφία - αφιέρωση των στρατιωτικών σ΄όσους "συγχαίρουν" κόβοντας το εφάπαξ τουςΗ φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ το πλοίο της σωτηρίας "έπιασε" Πειραιά - ΦΩΤΟΎμνοι Κίνας για τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ