Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η "κληρονομιά" της Φώφης Γεννηματά

23.08.2013 | 10:44
Άλλο μέλος της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αμυνας, που τώρα είναι εκτός κυβέρνησης , είχε δρομολογήσει με εντολή του την απόσπαση στο Γραφείο του, του στρατιώτη τον οποίο ο επικεφαλής του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος κ.Ν. Νικολόπουλος έχει χαρακτηρίσει ως ''ντήλερ στοιχημάτων'' μέσω κομπιούτερ  (on line).

 Η απόσπαση διάρκειας ενός μηνός είχε δρομολογηθεί κάποιες ημέρες πριν τον ανασχηματισμό - ο τότε υφυπουργός Αμυνας  δεν ήξερε φυσικά ότι θα φύγει - και όταν έφτασε η ημέρα παρουσιάσεώς του από την ΑΒΥΠ (στον Άγιο Στέφανο) στο Πεντάγωνο,  είχε ήδη αναλάβει καθήκοντα η Αναπληρωτής Υπουργός Αμυνας η κ Φώφη Γεννηματά. Έτσι  τον  ''κληρονόμησε'' - άλλωστε όπως ανέφεραν πηγές προσκείμενες στο Γραφείο της δεν άλλαξε τους στρατιώτες που βρήκε να υπηρετούν εκεί.

Δεν βρέθηκε κάτι μεμπτό

Μόλις έγινε η καταγγελία από τον κ Νικολόπουλο η κ. Γεννηματά έδωσε εντολή να εξετασθεί το θέμα. Και παρόλο που, όπως αναφέρθηκε από τι ίδιες πηγές, από την αρχική έρευνα δεν βρέθηκε κάτι μεμπτό όσον αφορά τον στρατιώτη και τα καθήκοντά του,  για να αποφευχθούν τυχόν κακόπιστα σχόλια, δόθηκε εντολή και διεκόπη η απόσπασή του και ήδη επέστρεψε στην μονάδα που ανήκε.

Άφηναν να επικρατεί ''θολούρα''...

Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι ΄''κάποιοι''  κύκλοι του στρατού μέσα στο Πεντάγωνο παρόλο που ήξεραν (λόγω αρμοδιότητας) ότι ο εν λόγω στρατιώτης είχε αποσπασθεί από προκάτοχο της κ Γεννηματά, δεν έκαναν την αναγκαία διευκρίνηση προς τον Τύπο και άφηναν να αιωρείται η αίσθηση ότι αφού υπηρετεί στο γραφείο της κ Γεννηματά, η ίδια θα τον είχε μεταθέσει εκεί!.Μάλιστα αυτό γινόταν  πιο ''εύκολο''  σε συνδυασμό με το ότι προβαλλόταν πως ο εν λόγω στρατιώτης  ήταν  γιος τέως Δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ  σε περιοχή των ''φτωχών νοτίων προαστίων'', όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ Νικολόπουλος ...Μαθαίνουμε ότι και αυτή πρακτική  είναι υπό εξέταση από το γραφείο της ΑΝΥΕΘΑ .
  

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ