Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η κυβέρνηση "άδειασε" τη ΝΔ με την ανακοίνωση υπέρ Βενιζέλου! "Αιχμή" για Αβραμόπουλο

22.10.2013 | 13:44
Η κυβερνητική ανακοίνωση κάλυψης του Ευάγγελου Βενιζέλου για την επίθεση διαρκείας που δέχεται από το ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη σύμβαση που υπέγραψε το 2010 για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά “αδειάζει” τη ΝΔ και ερμηνεύεται και ως έμμεση αιχμή κατά του ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλου!

Σε πλήρη κάλυψη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών κ Ε.Βενιζέλου προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ Σίμος Κεδίκογλου ο οποίος με αφορμή non paper του ΣΥΡΙΖΑ για  τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά τονίζει ότι <<οι παρεμβάσεις του κ. Βενιζέλου στο ζήτημα αυτό κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας το 2010-11 έγιναν υπό συνθήκες διαφάνειας και σε εκτέλεση ειδικού νόμου ψηφισμένου από τη Βουλή προκειμένου να αντιμετωπισθεί ένας γόρδιος δεσμός που είχε δημιουργηθεί λόγω των κακών αρχικών συμβάσεων>>. 

Διαβάστε ΕΔΩ όλη τη δήλωση Κεδίκογλου

Διατύπωση η οποία ουσιαστικά ''ακυρώνει'' τα όσα είχε τότε και  προεκλογικά υποστήριζε η ΝΔ δια του εκπροσώπου του της κ Μιχελάκη. Ταυτόχρονα σύμφωνα με πολιτικούς παρατηρητές η τελευταία παράγραφος αν και απευθύνεται ευθέως στον κ Τσίπρα  θα μπορούσε να ερμηνευτεί και ως έμμεση αιχμή κατά του κ Αβραμόπουλου, αφού επισημαίνει ότι ''αυτήν την ώρα καθε  απόπειρα διάσπασης του εσωτερικού μετώπου απέναντι στην ιδιοκτησία των ναυπηγείων τροφοδοτεί εκούσια ή ακούσια με επιχειρήματα τους αντιδίκους  του ελληνικού δημοσίου''.

Διαβάστε ακόμη:

Απόλυτη στήριξη Σαμαρά στο Βενιζέλο για υποβρύχια και τα ναυπηγεία που έχουν κλείσει


Ο Τσίπρας κρατά στην επιφάνεια τα υποβρύχια και πιέζει τη ΝΔ να πάρει θέση για την εξεταστική
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ