Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Λιάνα Κανέλλη νικά και την "ανίκητη βλακεία"

07.11.2014 | 11:41
Η Λιάνα Κανέλλη έχει τον τρόπο να μας λέει αυτά που δεν θέλουμε ν΄ ακούσουμε και να μας “πονάει”. Μιλάει εξαιρετικά ελληνικά και σε συνδυασμό με την ευφυία της έχει το κακό συνήθειο να επιλέγει αυθόρμητα τις λέξεις και τις εκφράσεις που θα σε “τσούξουν”.

Όταν έγινε το επεισόδιο με τον Κασιδιάρη άκουγα πολλούς χαιρέκακα γύρω μου να λένε “καλά της έκανε”. Όσους ρώτησα “γιατί” μου απάντησαν με την γνωστή νεοελληνική απάντηση που συνοδέυεται από μια ιδιαίτερη χροιά στην φωνή : “Έλα μωρέ…”. Αυτό!

Κι αν το σκεφτούν ψύχραιμα όσοι δεν την “γουστάρουν” θα διαπιστώσουν ότι τα μοναδικά φοβερά επιχειρήματα που έχουν εναντίον όσων λέει -οποιοδήποτε κι αν είναι το θέμα- είναι ότι κατοικεί στα βόρεια προάστια, είχε καλή εκπαίδευση, πέρασε από το ΚΟΔΗΣΟ και είναι και Παναθηναϊκός θα προσθέσω εγώ. Δεν έχω ακούσει έναν να αντικρούει όσα λέει. Δεν λέω ότι είναι όλα σωστά, αλλά έχουν λογική ,νόημα και κυρίως ενδιαφέρον. Αυτό το τελευταίο στην Ελλάδα το ψάχνουμε πλέον με το μικροσκόπιο. Κάποιον άνθρωπο που να έχει κάτι ενδιαφέρον να πει…

Με την κυρία Κανέλλη για να προλάβω όσους σπεύσουν να μου επιτεθούν έχω μία προσωπική επαφή όλη κι όλη στη ζωή μου. Όταν ήρθε στο Onalert για να δώσει συνέντευξη. Πριν απ΄ αυτό είχα την τύχη να δουλέψω μαζί της σ΄ ένα ραδιοφωνικό σταθμό τον City έχοντας μόνο τηλεφωνική επαφή στον “αέρα”.

Δεν χρειάζεται κανέναν υπερασπιστή η Λιάνα Κανέλλη . Τα καταφέρνει μια χαρά μόνη της χρησιμοποιώντας το μυαλό και την γλώσσα της, που είναι πολύ πιο δυνατά όχι μόνο από τους μυώδεις χρυσαυγίτες αλλά και από τους βλάκες που ως γνωστόν είναι ανίκητοι…

Όσοι εξακολουθούν να …επιχαίρουν για κάθε επίθεση κατά της Κανέλλη ,απλά δεν έχουν καταλάβει ότι σύντομα έρχεται η σειρά τους και η σειρά μας να υποστούμε ανάλογες επιθέσεις.

ΠΑΡΙΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ